Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση και για το Ford Fiesta

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση και για το Ford Fiesta

ΝΕΑ

Ανανέωση και για το Ford Fiesta

ΝΕΑ

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες δείχνουν πως η Ford δεν θα αφήσει το Fiesta χωρίς κάποιες επεμβάσεις για να παραμείνει μεταξύ των καλύτερων προτάσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Σε προχωρημένες δοκιμές βρίσκεται η ανανεωμένη έκδοση του Ford Fiesta, που «συνελήφθη» από τον «κατασκοπικό» φακό με έντονο καμουφλάζ.

Οι τεχνικοί της Ford, έχουν επιλέξει να «κρύψουν» με πολύ καμουφλάζ ακόμα και την πίσω πόρτα αν και οι σημαντικότερες αλλαγές όπως φαίνεται αφορούν στο μπροστινό μέρος, καθώς είναι προφανές ότι υπάρχουν τροποποιήσεις στη γρίλια και αλλαγή στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων. Οι αλλαγές στο υπόλοιπο αμάξωμα δεν είναι ιδιαίτερες και στις φωτογραφίες του καμουφλαρισμένο πρωτοτύπου δεν διακρίνεαι κάποια διαφορά από την υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου. Αντίστοιχα και στο πίσω μέρος, φαίνεται πως η διάταξη των φωτιστικών θα παραμείνει στην ίδια λογική που βλέπουμε στην τρέχουσα έκδοση του μοντέλου (φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι του Fiesta Active), αν και το «κρύψιμο» των εσωτερικών πλευρών τους στο πρωτότυπο των δοκιμών που εθεάθη πρόσφατα, μπορεί να σημαίνει πως κάτι θα αλλάξει και ως προς τη διαμόρφωσή τους στο «κόψιμο» της πόρτας του χώρου των αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που δεν υπάρχουν εικόνες από ο εσωτερικό της ανανεωμένης έκδοσης ούτε και στις “κατασκοπευτικές” εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο internet, το ανανεωμένο Fiesta σύμφωνα με πληροφορίες έχει και κάποιες μικρές αλλαγές στην καμπίνα, με το σύστημα ψυχαγωγίας που αποτελεί και την κεντρική δίοδο «επικοινωνίας» με τον οδηγό να είναι αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει δεχτεί αναβαθμίσεις αλλά και κάπως διαφοροποιημένη εμφάνιση. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν φαίνονται και πολύ πιθανές, με την mild hybrid έκδοση του EcoBoost του 1,0 λίτρου να παραμένει κάτω από το εμπρός καπό. Για την έκδοση του κινητήρα με τους 125 ίππους, η Ford παρουσίασε ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων το οποίο και περιμένουμε να δούμε στο πλαίσιο της ανανέωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η απόλυτη επιλογή στα B-SUV
Νέο αυτόματο κιβώτιο για τα Ford Puma και Fiesta Ecoboost Hybrid
Ford Fiesta Mild Hybrid για έξτρα οικονομία