Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Leclerc & Sainz χαλαρώνουν με δύο Ferrari SF90 (video)

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Leclerc & Sainz χαλαρώνουν με δύο Ferrari SF90 (video)

ΝΕΑ

Leclerc & Sainz χαλαρώνουν με δύο Ferrari SF90 (video)

ΝΕΑ

Οι πιλότοι της Scuderia Ferrari κάθισαν πίσω από το τιμόνι μιας SF90 Stradale και SF90 Spider, προσφέροντάς μας κάποια όμορφα highlights.

Advertisement
Advertisement

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη της Formula 1 και τα ρολόγια των φίλων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι συγχρονισμένα για το προσεχές σαββατοκύριακο, 27-28 Μαρτίου. Η δράση ξεκινά από το Μπαχρέιν και την πίστα του Σακχίρ.

Προτού, όμως, τοποθετηθούν στη γραμμή εκκίνησης, οι οδηγοί των ομάδων απολαμβάνουν κάποιες τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις πίστες.

Εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν οι οδηγοί της Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz, οι οποίοι έκατσαν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari SF90 Stradale, αλλά και της κάμπριο εκδοχής της, Spider.

Advertisement
Advertisement

Αμφότεροι οι πιλότοι της Scuderia Ferrari βρέθηκαν στην θρυλική πίστα της Ιμόλα και πήραν μια γεύση για την κορυφαία οδική συμπεριφορά των δύο μοντέλων.

Η Ferrari SF90 Stradale συνιστά το supercar-ορόσημο της Ferrari καθώς αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό κατασκεύασμά της. Τροφοδοτείται από έναν V8 BiTurbo βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική απόδοση να φτάνει τους 1.000 ίππους και τα 900 Nm ροπής.

Advertisement

Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, ο οποίος επιτρέπει στη Stradale να… πιάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,5 sec και 6,7 για τα 200. Αντίστοιχα είναι και τα νούμερα της SF90 Spider, η οποία «φορά» το ίδιο μοτέρ.

Απολαύστε τους δύο πιλότους της F1 να «παίζουν» με τα μοντέλα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης
H θρυλική Ferrari 250 GTO ξανά στο προσκήνιο
Ferrari Breadvan Hommage: Μοναδική και με retro έμπνευση (+video)
Συνεχίζονται οι δοκιμές για τη Ferrari Purosangue

 

Advertisement