Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hyundai δίνει εικόνες-teaser του νέου Bayon

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hyundai δίνει εικόνες-teaser του νέου Bayon

ΝΕΑ

H Hyundai δίνει εικόνες-teaser του νέου Bayon

ΝΕΑ

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το νέο SUV της Hyundai με το όνομα Bayon και η Κορεάτικη εταιρεία δίνει τις πρώτες εικόνες του στη δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αυτές δείχνουν δυνατά και μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης, πιστά στο Sensund Sportiness της Hyundai.

Η νέα αυτή σχεδιαστική ταυτότητα, συνδυάζει τη συναισθηματική προσέγγιση του σχήματος με τις καινοτόμες λύσεις στο σχεδιασμό. Οι τρεις φωτογραφίες σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, αποκαλύπτουν ένα σχέδιο με «καθαρές» γραμμές στην εμφάνισή του,  που παραπέμπει σε μοντέλο υψηλής τεχνολογίας. Το μπροστινό μέρος διαθέτει μια ευρεία εισαγωγή αέρα που εκτείνεται σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η φαρδιά μπροστινή μάσκα ανοίγει στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια εικόνα σταθερότητας για το μοντέλο. Οι προβολείς διαχωρίζονται από τα DRL, δημιουργώντας μια μοναδική αρχιτεκτονική φωτός για μια ξεχωριστή εμφάνιση. Στο πίσω μέρος του μοντέλου βλέπουμε φώτα φρένων σε σχήμα βέλους που συνδέονται με μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Με τον τρόπο που έχουν τοποθετηθεί τα πίσω φώτα, ενισχύεται η αίσθηση του αυξημένου πλάτους, κάνοντας πιο έντονη την αισθητική προσέγγιση του αυτοκινήτου. Το Bayon θα είναι διαθέσιμο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 και περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να έχουμε περισσότερες εικόνες αλλά και πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Hyundai.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι τιμές του νέου Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Advertisement

Τέλος το diesel για τη Hyundai

Hyundai i30 N: Οδήγηση με κλειστά τα μάτια… (VIDEO)

 

Advertisement