Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο Hyundai Tucson N με 290 ίππους

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο Hyundai Tucson N με 290 ίππους

ΝΕΑ

To νέο Hyundai Tucson N με 290 ίππους

ΝΕΑ

Στις 14 Σεπτεμβρίου τα επίσημα αποκαλυπτήρια από τη Hyundai για το νέο Tucson, που στη δυναμικότερη έκδοση «Ν» θα έχει 290 ίππους και στην Ν-Line, 230 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, μαζί με το άνοιγμα των σχολείων, η Hyundai θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του μεγαλύτερους crossover της, του Tucson. Οι πρώτες teaser εικόνες δείχνουν ότι το μοντέλο λαμβάνει έναν εκ βάθρων και εκπληκτικό επανασχεδιασμό, που όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες, δεν θα είναι και το μόνο δυνατό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου της Hyundai. Τα τελευταία νέα γύρω από το αυτοκίνητο κάνουν λόγο για τις δύο πιο δυναμικές εκδόσεις με τις οποίες θα διατεθεί και αυτές είναι η N-Line αλλά και η N, με απόδοση 230 και 290 ίππους αντίστοιχα.

Η κορυφαία Ν έκδοση, θα εφοδιάζεται με ένα νέο turbo μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2,5 λίτρων που θα αποδίδει 290 ίππους και 42,9 kgm ροπής. Αντίστοιχα, το N-Line θα έχει κάτω από το καπό του το τετρακύλινδρο turbo σύνολο των 1,6 λίτρων που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 230 ίππους και 35,7 kgm ροπής. Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για τη νέα γενιά του Tucson, προκύπτει πως η βασική επιλογή θα είναι το 1.600άρι turbo μοτέρ σε μη υβριδική εκδοχή, που θα εμφανίζει απόδοση 180 ίππων και 26,9 kgm ροπής. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα υπάρχουν κι άλλες επιλογές κινητήρων, καθώς και το αν το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Δείτε ακόμα:

Render του νέου Hyundai Kona στην έκδοση Ν, εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης

Advertisement

Δοκιμή: Hyundai i10 1.0 AMT

Hyundai Tucson: Τελευταίς δοκιμές πριν την παραγωγή (VIDEO)

Advertisement