Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron Pur Sport μπαίνει στην τελική φάση εξέλιξης

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti Chiron Pur Sport μπαίνει στην τελική φάση εξέλιξης

ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron Pur Sport μπαίνει στην τελική φάση εξέλιξης

ΝΕΑ

Εάν είστε ένας από τους λίγους υπερτυχερούς που μπορούν να αγοράσουν μια Bugatti Chiron Pur Sport, πιθανότατα συνειδητοποιείτε ότι η κατασκευή ενός τέτοιου θαύματος της μηχανικής δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, πιθανότατα δεν ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για το πόσο καιρό χρειάζεται. Σε τελική ανάλυση, είσαι διατεθειμένος να περιμένεις όσο χρειαστεί αρκεί να αποκτήσεις ένα τόσο σπάνιο όχημα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και διαθέτει τεράστια δημοτικότητα.

Ωστόσο, θα χαρείτε όταν μάθετε πως η εξέλιξη του απίστευτου αυτού μηχανήματος ολοκληρώνεται. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Η ομάδα μηχανικών της Bugatti βρίσκεται επί του παρόντος στο πίστα δοκιμών Nardo στην Ιταλία με τη Chiron Pur Sport και την πρωτοποριακή αδελφή της, τη Super Sport 300+. Ο οδηγός δοκιμών της Bugatti, Andy Wallace, ήταν μαζί με την ομάδα, ρίχνοντας στα βαθιά την Pur Sport στην πίστα του Nardo προκειμένου να εντοπίσει ή καλύτερα να προσδιορίσει πού ακριβώς πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Ο Wallace αναφέρει: “Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ακριβή ισορροπία της ταχύτητας κίνησης, τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, την ακριβή απόκριση στο τιμόνι και τον τρόπο με τον οποίο η Chiron Pur Sport επιταχύνει τόσο γρήγορα και με ασφάλεια στις στροφές. Αυτό το αυτοκίνητο έχει υπερέβη κατά πολύ τις προσδοκίες μου”.

Ο Wallace ξέρει ακριβώς σε τι αναφέρεται, καθώς αυτός είναι που δοκίμασε και τη Chiron Super Sport 300+ πέρυσι. Έχει επίσης κερδίσει το Le Mans αλλά και την πρώτη θέση στις 24 ώρες της Daytona αρκετές φορές. Ωστόσο, δεν μιλά μόνο ως οδηγός αγώνων, και έχει παρατηρήσει ότι η Pur Sport “προσφέρει επίσης στους επιβάτες της αρκετή άνεση”.

Advertisement

Είναι “σταθερή και άμεση, αλλά όχι πολύ σκληρή σε set up”, αναφέρει με νόημα. Φαίνεται ότι έχουν επιλυθεί τυχόν αστοχίες της Pur Sport όσο η εξέλιξη της πλησιάζει στο τέλος. Η Bugatti υπόσχεται ότι τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν πριν από το τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Η Bugatti Chiron Pur Sport πάει πίστα

Η Bugatti Chiron Pur Sport του Stormtrooper

Ψηλαφίζοντας τη Bugatti Chiron Pur Sport (video)

Advertisement