Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VIDEO: Το camera car για το ρεκόρ της Chiron

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VIDEO: Το camera car για το ρεκόρ της Chiron

ΝΕΑ

VIDEO: Το camera car για το ρεκόρ της Chiron

ΝΕΑ

Για να «ακολουθήσει» ο φωτογράφος το ρυθμό ενός αυτοκινήτου που κινείται με 400 χλμ./ώρα, όπως είναι η Bugatti Chiron, πρέπει να χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο για camera car. Ή απλά, ένα ίδιο…

Advertisement
Advertisement

Το video με τα «παρασκήνια» και την αφήγηση του σκηνοθέτη, είναι αποκαλυπτικό για όλους όσοι αρέσκονται να περνούν τις ώρες τους θαυμάζοντας θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο στο Youtube ή όπου αλλού. Έχοντας εικόνα από το ρεκόρ που έκανε η Bugatti στο πλαίσιο της προώθησης της Chiron το 2017. Συγκεκριμένα, η Chiron είχε τότε σημειώσει ένα εξωπραγματικό ρεκόρ για τη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 400 χλμ./ώρα και την επαναφορά του αυτοκινήτου σε ακινησία (0-400-0 km/h). Το μοντέλο  της Bugatti είχε σταματήσει το χρονόμετρο στα 41,96 δευτερόλεπτα, που όπως και να το δει κανείς, είναι ένας εντυπωσιακός χρόνος για κάτι τέτοιο.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, εκτός των αφηγήσεων του σκηνοθέτη που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, βλέπουμε και τη λύση του… μυστηρίου αναφορικά με το όχημα που χρησιμοποιήθηκε ως camera car για να ακολουθήσει τον εξωπραγματικό ρυθμό της επιτάχυνσης της Chiron που έκανε το ρεκόρ. Φυσικά, ήταν μια ακόμα Chiron που είχε παραχωρηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων στο συνεργείο- κάτι που έχει πραγματικά νόημα αφού πως αλλιώς θα υπήρχε άλλο αυτοκίνητο που να μπορεί να παρακολουθήσει τον εκρηκτικό ρυθμό της επιτάχυνσης.