Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φθηνότερο service για τη Lotus

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φθηνότερο service για τη Lotus

ΝΕΑ

Φθηνότερο service για τη Lotus

ΝΕΑ

Η Lotus εφαρμόζει μια νέα πολιτική σε ότι αφορά τις χρεώσεις για το πρώτο service των αυτοκινήτων της, αυτό των 15.000 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Με μια γενναία μείωση που φτάνει κατά μέσο όρο στο 37%, προχώρησε η Lotus για το πρώτο service των αυτοκινήτων της στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Οι μειώσεις που αφορούν κυρίως στο κόστος των αναλωσίμων, έχουν φέρει αποτέλεσμα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της μάρκας. «Ψαλίδι» έχει υποστεί και ο χρόνος παραμονής του αυτοκινήτου στο συνεργείο, που σημαίνει πως οι εργασίες ολοκληρώνονται τώρα πια ταχύτερα, με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση στο κόστος της συντήρησης από το επίσημο δίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη Βρετανία, είναι το κατ’ έτος κόστος που ξεκινά από το ποσό των  £270 (€293) για το service των Elise, Exige και Evora. Για την Elise Sport 220 που είναι μια από τις εκδόσεις με την καλύτερη εμπορική εικόνα, το κόστος που πλέον έχει συμπιεστεί στα €293, έφτανε τα €600! Περίπου 50 από τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για τις εργασίες συντήρησης του κάθε αυτοκινήτου από τα τρία της γκάμας της Lotus, έχουν υποστεί σημαντική μείωση στις τιμές τους. Η μείωση του κόστους για τη συντήρηση των αυτοκινήτων της γκάμας, αναμένεται να ισχύσει και στις άλλες χώρες όπου η Lotus διαθέτει δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών.