Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο μοναδικής εμφάνισης Bugatti Veyron και Chiron

Ελλάδα 3:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο μοναδικής εμφάνισης Bugatti Veyron και Chiron

ΝΕΑ

Δύο μοναδικής εμφάνισης Bugatti Veyron και Chiron

ΝΕΑ

Πως θέλετε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας; Απλά αγοράστε δύο διαφορετικά μοντέλα της Bugatti και βάψτε τα με μοναδικούς χρωματισμούς, ότι ακριβώς έκανε ο Ολλανδός DJ, Afrojack.

Advertisement
Advertisement

 

Ο διάσημος dj δηλώνει φανατικός φίλος της Bugatti, εξ ου και ότι είναι ένας από τους ελάχιστους που έχουν στην κατοχή τους μία Veyron και μία Chiron. Μάλιστα, θέλοντας να τις κάνει πιο ξεχωριστές τις πήγε στην εταιρεία βελτιώσεων JD Customs, όπου οι τελευταίοι τοποθέτησαν τα μπλε-πορτοκαλί σατέν αυτοκόλλητα βινυλίου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, σε ότι αφορά τη Veyron, αποτελεί το γεγονός ότι είναι η έκδοση Grand Sport Vitesse, που σημαίνει ότι διαθέτει τον W16 κινητήρα 8,0 λίτρων, με απόδοση 1.200 ίππους και 1.500 Nm ροπής και εξωφρενικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 2,6 δλ., τελική ταχύτητα 410 km/h).

Advertisement
Advertisement

Επίσης το στοιχείο που την κάνει ξεχωριστή είναι η εκτενής χρήση carbon στο αμάξωμα, το φινίρισμα σε απόχρωση μπρούτζου, θυμίζοντας αρκετά την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Veyron Rembrandt. Όσο για την Chiron, ο Afrojack ήταν ο πρώτος στον κόσμο που την απέκτησαν, καθώς την είχε παραγγείλει αρκετά πριν την επίσημη παρουσίασή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2016. Εκτός όμως από την αγάπη του προς τα αυτοκίνητα, ο Afrojack λατρεύει να τα οδηγεί. Για τον λόγο αυτό συμμετείχε στο φετινό αγώνα Gumball 3000, ο οποίος ξεκίνησε από τη Μύκονο με τερματισμό την Ίμπιθα.