Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

ΜΙΝΙ: Έξι δεκαετίες έμπνευσης

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΜΙΝΙ: Έξι δεκαετίες έμπνευσης

ΑΓΟΡΑ

ΜΙΝΙ: Έξι δεκαετίες έμπνευσης

ΑΓΟΡΑ

Η MINI γιορτάζει μία επέτειο 60 χρόνων με την MINI 60 Years Lifestyle Collection.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Εξήντα χρόνια αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο της μοντέλο, η Βρετανική εταιρία συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της διασκεδαστικής οδήγησης, του στυλ και της εξατομίκευσης. Στη φετινή επετειακή χρονιά της, η MINI αναπολεί έξι δεκαετίες έμπνευσης και παρουσιάζει 50 προϊόντα υψηλής αισθητικής με το χαρακτηριστικό στυλ της θρυλικής μάρκας.

Διαχρονική γοητεία και μοναδικά προϊόντα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πολυτελή μάρκα MINI. Η παράδοση πολλών γενιών, η «go-kart» και αξιοποίηση εσωτερικού χώρου, εξακολουθεί να προσελκύει ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό. Στη φετινή επετειακή χρονιά της, η MINI αναπολεί έξι δεκαετίες έμπνευσης και παρουσιάζει 50 προϊόντα υψηλής αισθητικής με το χαρακτηριστικό στυλ της θρυλικής μάρκας.

Εμπνευσμένη από το αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας, η MINI 60 Years Lifestyle Collection προσφέρει μία νέα σειρά ειδών ένδυσης για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Το T-Shirt με Ρίγες MINI Stripe T – Shirt κυκλοφορεί στην εμβληματική απόχρωση British Green για γυναίκες και Black για άνδρες. Στις ανισομεγέθεις ρίγες ξεχωρίζει μία μοντέρνα κοραλλί απόχρωση (Coral) (που λανσαρίστηκε στην MINI Lifestyle Collection 2018 – 2020) και μία ζωηρή λεμονί (Lemon).

Advertisement

Με στάμπες κλασικών Mini στα MINI Car Print T – Shirt και ένα μοτίβο με δάφνινο στεφάνι στο MINI Vintage Logo T – Shirt (που διατίθεται επίσης και για παιδιά), η Συλλογή προσφέρει αυθεντικά σύμβολα διασκεδαστικής οδήγησης – για το δρόμο ή την πίστα.

Advertisement

Η Κανάτα για Παγωμένο Τσάι ( MINI Colour Block Ice Tea Jug ) και τα Θερμός για Παγωμένο Τσάι ( MINI Colour Block Ice Tea Mugs ) θα σερβίρουν δροσιστικά αναψυκτικά το καλοκαίρι. Η Κανάτα και τα Θερμός διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις: Black (Μαύρο), Coral (Κοραλλί) και Green (Πράσινο). Το MINI Beach Tennis Set, που εκτός από ρακέτες περιλαμβάνει και μπαλάκια σε φωτεινό κοραλλί, προσφέρει διασκέδαση κάτω τον ήλιο στους λάτρεις της παραλίας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πάθος που εξελίσσεται από γενιά σε γενιά: το κοινό στοιχείο ενός MINI και μιας Μπάλας Ποδοσφαίρου MINI Football είναι ή αίσθηση ότι και τα δύο βρίσκουν το στόχο τους με στυλ.

Ο σάκος θεωρείται το απόλυτο κλασικό αξεσουάρ, πόσο μάλλον με ριγέ εμφάνιση όπως η έκδοση MINI Striped Duffle Bag. Το μοτίβο με τις αντίθετες ρίγες, που αποτυπώνεται και στη Ριγέ Τσάντα για Ψώνια MINI Striped Shopper και στη μοντέρνα Ριγέ Τσάντα με Ιμάντα MINI Striped Belt Bag, επιβεβαιώνει τη γοητεία ενός ρετρό σχεδίου. Βαλίτσες με ροδάκια (τρόλεϊ) και άλλα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη γκάμα αποσκευών στη νέα Συλλογή.

Η αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας MINI. Το κουτί MINI Striped Toybox διαθέτει άφθονο χώρο για τη φύλαξη των αγαπημένων παιχνιδιών των παιδιών. Επιπλέον, ένα παιχνίδι που έχει γράψει ιστορία τιμά την επέτειο των 60 Χρόνων MINI: πρόκειται για το MINI Striped Yo – Yo.

Advertisement

Όπως και το Κουτί Παιχνιδιών και πολλά ακόμα αξεσουάρ της σειράς, φέρει τις αναγνωρίσιμες ρίγες που εδώ συγχωνεύονται ομοκεντρικά σε έναν κύκλο. Ένα από τα αναμφισβήτητα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της Συλλογής είναι το MINI Bulldog 2.0. Το αξιαγάπητο σκυλάκι είναι πιστός σύντροφος σε μεγάλες και μικρές περιπέτειες. Το Βρεφικό Σετ Δώρου MINI Striped Baby Gift Set, που περιλαμβάνει πέντε ζευγάρια κάλτσες με διαφορετικό σχέδιο και ένα ριγέ σκουφάκι, αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή πρόταση δώρου για νέους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκδοση MINI 60 Years και την ΜΙΝΙ 60 Years Lifestyle Collection, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-60-years.html