Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mean and Clean machine: Το καθαρό MINI Cooper Works

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mean and Clean machine: Το καθαρό MINI Cooper Works

ΝΕΑ

Mean and Clean machine: Το καθαρό MINI Cooper Works

ΝΕΑ

Το MINI John Cooper Works και το MINI John Cooper Works Convertible πληρούν πλέον τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Το ταχύτερο MINI θα διαθέτει ένα φίλτρο σωματιδίων (βενζινοκινητήρων), το οποίο είναι ενσωματωμένο στο σύστημα εξάτμισης από τον Μάρτιο του 2019.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Το κορυφαίο μοντέλο της βρετανικής μάρκας συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστική αίσθηση στην οδήγηση χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Το φίλτρο σωματιδίων βενζινοκινητήρα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της τεχνολογίας καθαρισμού των εκπομπών καυσαερίων σε όλα τα μοντέλα βενζινοκινητήρων της μάρκας MINI.

Advertisement
Advertisement

Στις εκδόσεις John Cooper Works και John Cooper Works Convertible, το φίλτρο σωματιδίων βενζινοκινητήρα ενσωματώνεται λίγο πριν το σύστημα εξαγωγής (χταπόδι) των εξατμίσεων.

Αυτό εξασφαλίζει ότι η ισχύ του 4κύλινδρου κινητήρα 2000 κ.εκ., (231 ίππων) με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo, διατηρεί τον χαρακτηριστικό σπορ ήχο. Παράλληλα τα μοντέλα πληρούν πλέον το ιδιαίτερα αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d TEMP. Η εισαγωγή της τελευταίας τεχνολογίας μείωσης των εκπομπών καυσαερίων δεν επηρεάζει τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και CO2 και των δύο μοντέλων.

MiniJohnCooperWorks2

Advertisement

Με το κανονικό χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, το MINI John Cooper Works επιταχύνει από 0-100 χλμ / ώρα σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα και μόλις 5,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει από 80 σε 120 χλμ. / ώρα. Αντίστοιχα το MINI John Cooper Works Convertible ολοκληρώνει το σπριντ σε 6,6 και 6,1 δευτερόλεπτα (με το αυτόματο κιβώτιο). Το σύστημα μετάδοσης Steptronic (8 ταχυτήτων) είναι προαιρετικά διαθέσιμο και για τα δύο μοντέλα John Cooper Works.

Το πακέτο εξοπλισμού των John Cooper Works και το John Cooper Works Cabrio περιλαμβάνει sport ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου JCW 17 ιντσών,αεροδυναμικό κιτ και τα καθίσματα John Cooper Works. Επιπλέον, τα δύο κορυφαία μοντέλα διαθέτουν προβολείς LED εμπρός και πίσω. Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα έχουν το χαρακτηριστικό σχεδιασμό Union Jack υπογραμμίζοντας τη βρετανική προέλευση του μοντέλου.

Advertisement

MiniJohnCooperWorks1

Οι νέες δυνατότητες προσαρμογής είναι το χαρακτηριστικό του εσωτερικού εξοπλισμού MINI Your Interior Style. Εκεί κυριαρχούν τα σχεδόν αγωνιστικά καθίσματα. Την εικόνα συμπληρώνουν, η επιλογή τηλεφωνίας με ασύρματη φόρτιση, η προβολή του λογότυπου MINI από την πλευρά του οδηγού, τα προσαρμόσιμα προϊόντα της σειράς MINI Yours Customized καθώς και πολλές ψηφιακές υπηρεσίες MINI Connected.

MiniJohnCooperWorks3

Advertisement