Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai BTR Edition Elantra Sport Concept

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai BTR Edition Elantra Sport Concept

ΝΕΑ

Hyundai BTR Edition Elantra Sport Concept

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Έκθεση SEMA έχει ξεκινήσει με την Hyundai να προετοιμάζει το έδαφος για την παρουσίαση μίας ειδικής έκδοσης του Elantra.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Η κορεάτικη φίρμα σε συνεργασία με τον βελτιωτικό οίκο Blood Type Racing εξέλιξε μία και μοναδική έκδοση, βασισμένη στο μεσαίο μοντέλο Elantra Sport, την BTR Edition Sport concept. Το ντεμπούτο του συγκεκριμένου πρωτοτύπου θα γίνει στην SEMA, την σημαντικότερη έκθεση για βελτιώσεις αυτοκινήτων, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας (31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου).

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Hyundai BTR Edition Elantra Sport Concept είναι η ιδιαίτερη βαφή του, την οποία έχει αναλάβει η AutoArt, όπως και το νέο αεροδυναμικό πακέτο, που περιλαμβάνει τροχούς 19 ιντσών, με ελαστικά Toyo T1 Sport και μεγάλων διαστάσεων πίσω αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Η ιδιαίτερη διαμόρφωση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με το ανθρακονημάτινο τιμόνι, τον φωτισμό LED, τις νέες επενδύσες και την ειδικά σχεδιασμένη εργαλειοθήκη στον χώρο αποσκευών να ξεχωρίζουν.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο εξελιγμένος για την περίσταση υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6 λίτρων. Οι τεχνικοί της εταιρείας τοποθέτησαν νέα εισαγωγή αέρα, επαναπρογραμματισμένο εγκέφαλο και σύστημα ψεκασμού νερού/μεθανόλης της Devil’s Own, χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει περεταίρω λεπτομέρειες σχετικά με την αύξηση της ιπποδύναμης και επιδόσεων.

Εκτός των παραπάνω βελτιώσεων, το BTR Edition Elantra Sport Concept διαθέτει νέα πιο σφιχτή ανάρτηση της HSD, φρένα με μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους της Fella, αντιστρεπτικές δοκούς και ενισχυμένο σε καίρια σημεία σασί.