Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιον απευθύνεται η νέα 911 GT3 RS;

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιον απευθύνεται η νέα 911 GT3 RS;

ΝΕΑ

Σε ποιον απευθύνεται η νέα 911 GT3 RS;

ΝΕΑ

Ο επικεφαλής των «ειδικών εκδόσεων» της Porsche, Andreas Preuninger, σκιαγραφεί με δυο προτάσεις, το προφίλ των αγοραστών της νέας 911 GT3 RS, η οποία (στη συγκεκριμένη φάση εξελίσσεται), αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2018.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Οι πελάτες που θα επιλέξουν την πλέον ειδική έκδοση RS της 911 GT3, σίγουρα είναι άνθρωποι του motorsport και όχι απλοί θιασώτες του σήματος. Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα, γι αυτό το λόγο προφανώς ένα χειροκίνητο κιβώτιο δεν θα έχει κανένα νόημα για τους συγκεκριμένους».

Είναι προφανές από τα παραπάνω, πως η 911 GT3 RS ετοιμάζεται να ακολουθήσει έναν δικό της «απόλυτο» δρόμο όχι μόνο σε ότι αφορά στις δυνατότητες, αλλά πολύ περισσότερο στην αίσθηση που θα αποκομίσει ο τυχερός πίσω από το βολάν…

Advertisement
Advertisement

Ο νέος 6κύλινδρος κινητήρας της Porsche αναμένεται να αποκτήσει άλλους 30 ίππους για τη συγκεκριμένη περίσταση, ξεπερνώντας πια τους 530 ίππους. Το στήσιμο της ανάρτησης θα είναι ανάλογο των προσδοκιών, προκειμένου να γράφονται οι μικρότεροι δυνατοί χρόνοι σε απαιτητικές διαδρομές.