Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mε 1.800άρη & μηχανικό υπερσυμπιεστή το hot Yaris

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε 1.800άρη & μηχανικό υπερσυμπιεστή το hot Yaris

ΝΕΑ

Mε 1.800άρη & μηχανικό υπερσυμπιεστή το hot Yaris

ΝΕΑ

H ιαπωνική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κορυφαία έκδοση του Toyota Yaris που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

TOY ΚΩΣΤΑ ΦΟΥΖΑ

Με τον κωδικό «Yaris GRMN», η Toyota μας παρουσιάζει τον ισχυρότερο Yaris που φτιάχτηκε ποτέ (τα αρχικά GRMN προκύπτουν από το Gazoo Racing Masters of the Nurburgring). Άλλωστε, όπως έχετε διαβάσει μέσα από τις σελίδες του newsauto, η συγκεκριμένη έκδοση του μικρού ιαπωνικού μοντέλου προέκυψε από την εμπλοκή της φίρμας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τη συνεργασίας της με τη Gazoo Racing.

Στα τεχνικά στοιχεία τώρα, που παρέμεναν μυστικό μέχρι σήμερα, η Toyota μας δίνει ορισμένα χαρακτηριστικά του μηχανικού συνόλου που θα κινούν το μοντέλο. Έτσι, κάτω από το καπό του ισχυρότερου Yaris βρίσκουμε ένα μοτέρ βενζίνης 1.800 κυβικών εκατοστών supercharged και απόδοση που θα ξεπερνά τα 210 άλογα. Έτσι, η συγκεκριμένη επιλογή της Τοyota δεν επιβεβαίωσε τελικά τις πληροφορίες που ήθελαν χρήση μιας ηπιότερης version του 1.600άρη κινητήρα που εφοδιάζει το αγωνιστικό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και στοιχεία για τις επιδόσεις του μοντέλου θα έχουμε στις αρχές Μαρτίου, στην έκθεση της Γενεύης, όπου θα δούμε και την ανανεωμένη
«απλή» έκδοση του Yaris.

Toyota-Yaris-Turbo-GRMN-c640