Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Τop 3 των μοσχοπουλημένων μικρών

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Τop 3 των μοσχοπουλημένων μικρών

ΝΕΑ

Το Τop 3 των μοσχοπουλημένων μικρών

ΝΕΑ

Με την οικονομική κρίση σε πλήρη εξέλιξη για έβδομη χρονιά στη χώρα μας, τα μικρά αυτοκίνητα κέρδισαν αμέσως τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις. Ευκαιρίας δοθείσης να δούμε ποιοι είναι οι τρεις πρωταθλητές στις ταξινομήσεις μέχρι τώρα για το 2016.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρώτο το Fiat Panda με 2.423 μονάδες στο δεκάμηνο του τρέχοντος έτους μέχρι τον Οκτώβριο. Κάτι που οφείλεται σίγουρα στην πλούσια γκάμα από πλευράς κινητήρων, αλλά και την πολύ καλή άνεση που προσφέρει. Ανανεώθηκε πρόσφατα αλλά δεν αποχωρίστηκε τις αξίες του.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Toyota Aygo με 1.417 μονάδες από την αρχή του χρόνου. Η ευελιξία, οι περιορισμένες διαστάσεις, η χαμηλή κατανάλωση και το μπρίο αποτελούν ισχυρά εφόδια για το μικρό ιαπωνικό πόλης. Και σε αυτή τη νέα γενιά συνεχίζει απτόητο.

Advertisement
Advertisement

Toyota-Aygo-640

Στο βάθρο ανεβαίνει δικαιωματικά και το έτερο αδελφάκι του Toyota, το Peugeot 108, με 1.146 μονάδες παρακαλώ. Ο μικρός λέοντας είναι πανέμορφος (το πιο ελκυστικό σχεδιαστικά μίνι από τα τρία), διαθέτει πιο life style χαρακτήρα και δυνατότητες εξατομίκευσης. Το επιλέγουν με την ίδια θέρμη άνδρες και γυναίκες οδηγοί.

Peugeot-108-640

Advertisement