Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Golf Plus

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Golf Plus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Golf Plus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα μέσα του 2014 η οικογένεια του έβδομης γενιάς Golf θα υποδεχτεί ένα νέο μέλος, το οποίο γνωρίζουμε ως Golf Plus. Η Volkswagen παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το Golf Sportsvan, το οποίο αναφέρεται μεν ως πρωτότυπο όμως είναι πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής. Με το μήκους 4,34 m Golf Sportsvan, η Volkswagen δίνει έμφαση στην εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων. Τα πίσω καθίσματα είναι συρόμενα κατά 180 mm, προσφέροντας την ιδανική αναλογία χώρων για τους επιβάτες ή τις αποσκευές (585 lt). Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα, ο όγκος του πορτμπαγκάζ ξεπερνά τα 1.500 lt, τιμή που συνήθως συναντάμε σε station wagon.

Advertisement
Advertisement

Οι Γερμανοί εξοπλίζουν το Golf Sportsvan με έξι κινητήρες, με εύρος ισχύος από 85 έως 150 PS. Διαθέτουν όλοι σύστημα start/stop,πληρούν τις προδιαγραφές της οδηγίας Euro 6 και προσφέρουν εξοικονόμηση καυσίμου έως 19% σε σχέση με τους κινητήρες που αντικαθιστούν.  Ο 1.6 TDI BlueMotion απόδοσης 110 PS χρειάζεται μόλις 3,7 lt/100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 95 g. CO2/km, απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη του νέου Golf Plus από τα τέλη κυκλοφορίας.[nggallery id=2966]

Η Volkswagen θα προσφέρει στο compact πολυμορφικό της πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας. Ανάμεσά τους εμπρός διαφορικό XDS+, ρυθμιζόμενο cruise control, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μετά το ατύχημα, ειδοποίηση του οδηγού για οχήματα στα «τυφλά» σημεία των εξωτερικών καθρεπτών, αλλά και για διερχόμενα οχήματα όταν το Golf βγαίνει με όπισθεν από κάθετη θέση στάθμευσης.

Η έκδοση παραγωγής του νέου Golf Plus θα κάνει λογικά πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη, λίγους μήνες πριν το αυτοκίνητο αρχίσει να κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement