Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση για το Ford Ranger

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάκριση για το Ford Ranger

ΝΕΑ

Διάκριση για το Ford Ranger

ΝΕΑ

Το νέο Ford Ranger κέρδισε το Βραβείο Διεθνούς Pick-Up για το 2013 (‘International Pick-Up Award 2013’). Μάλιστα, η πρωτιά ήρθε με σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της κριτικής επιτροπής που αξιολόγησαν τομείς όπως οι επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, το ωφέλιμο φορτίο, η ικανότητα ρυμούκλησης, η ασφάλεια κ.α.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξαν εκτεταμένες δοκιμές στη πίστα του Μίλμπρουκ στο Μπέντφορτνσαϊρ της Μεγάλης Βρετανίας και το Ranger συγκέντρωση 47 βαθμούς, με μεγάλη διαφορά από τα Isuzu D-Max και το Volkswagen Amarok που ακολούθησαν.

Η πώληση του στην Ελλάδα ξεκίνησε πρόσφατα και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις καμπίνας: Double, Rap και Regular. Οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πετρελαιοκινητήρες Duratorq TDCi και δύο συστήματα μετάδοσης 4×2 και 4×4. Πρέπει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο όχημα της κατηγορίας pick-up που βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια στο Euro NCAP.

Το βραβείο απονεμήθηκε στη  Ford από τον πρόεδρο της επιτροπής, Πήτερ Ουίμαν, στο πλαίσιο της έκθεσης Fleet Transport EXPO 12, στο Δουβλίνο.
[nggallery id=949]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement