Live Κίνηση
Περισσότερα
VW-TROC-2022

VW T-Roc: Μοντέρνο design με καινοτόμες τεχνολογίες

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW T-Roc: Μοντέρνο design με καινοτόμες τεχνολογίες

VW-TROC-2022

VW T-Roc: Μοντέρνο design με καινοτόμες τεχνολογίες

VW-TROC-2022

Η VW παρουσιάζει και στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Τ-Roc, στοχεύοντας όχι μόνο στο αισθητικό του φρεσκάρισμα αλλά και στην γενικότερη ποιοτική αναβάθμιση του σαλονιού σε ξεκάθαρα premium επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Όσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή, ακόμα πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Και με το T-Roc η VW έκανε ακριβώς την σωστή κίνηση στην πιο σωστή στιγμή, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο SUV που μπήκε μεμιάς στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας του.

Επιτυχημένο και με σημαντικές διακρίσεις, το T-Roc κατάφερε να αγγίξει το κοινό της κατηγορίας, όντας ένα αυτοκίνητο που χαρακτηριζόταν από έναν πολύ ολοκληρωμένο χαρακτήρα σε όλους τους τομείς. Και με την γνωστή ποιότητα της VW αλλά και τους μοναδικούς κινητήρες του γκρουπ να το καθιστούν την πρώτη επιλογή σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

Στη νέα του γενιά, η VW βελτίωσε κάποια επιμέρους σημεία, στοχεύοντας στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του μοντέλου και την ενίσχυση του premium χαρακτήρα του. Το εσωτερικό έγινε πιο ραφιναρισμένο, με καινούργια και πιο ποιοτικά στην όψη υλικά από μαλακό υλικό.

Advertisement
Advertisement

Αλλά και το αμάξωμα δέχθηκε επιλεκτικές επεμβάσεις σε διάφορα σημεία που χωρίς να αλλάξουν την καταξιωμένη φιλοσοφία και το αγαπημένο από το κοινό σχήμα, το έκαναν πιο σύγχρονο και μαζί πιο δυναμικό, με ξεκάθαρες και κάποιες πιο σπορτίφ αναφορές.

To νέο ταμπλό είναι ο πρωταγωνιστής στην ανανέωση του T-Roc, καθώς εκτός από τα σύγχρονα υλικά υπάρχει μία γενικότερη αναβάθμιση στον τομέα των ψηφιακών παροχών. Συγκεκριμένα, το T-Roc εφοδιάζεται πλέον στάνταρ με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit που φθάνει έως και τις 10,25 ίντσες.

Advertisement

Αλλά και το σύστημα πολυμέσων είναι νέο, με την οθόνη να είναι τοποθετημένο πλέον “ελεύθερη” στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Η οθόνη του μπορεί να φθάσει σε μέγεθος έως και τις 9,2 ίντσες, και συνδυάζεται με το νέο εξελιγμένο λογισμικό MIB3 το οποίο διαθέτει πολύ πιο δυνατό επεξεργαστή έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με απίστευτη αμεσότητα στις εντολές του οδηγού. Αλλά και να μπορεί να διαθέτει μία σειρά από νέες δυνατότητες όπως τις φωνητικές εντολές.

Advertisement

Η υψηλής ποιότητας υφασμάτινη επένδυση πόρτας είναι πλέον στάνταρ. Στις σειρές εξοπλισμού Style και R-Line, η επένδυση θυρών και τα υποβραχιόνια είναι κατασκευασμένα από δερματίνη και διαθέτουν ραφές επώνυμων σχεδιαστών, όπως και τα προσκέφαλα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της σειράς εξοπλισμού Style είναι τα κεντρικά τμήματα των καθισμάτων με επένδυση ArtVelours. Σε συνδυασμό με το R-Line, διατίθενται προαιρετικά κορυφαία σπορ καθίσματα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό (προηγουμένως μόνο στο T-Roc R), καθώς και δερμάτινες επενδύσεις Nappa.

Advertisement

Οι γραμμές του εξωτερικού του νέου T-Roc έχουν αποκτήσει περισσότερες γωνίες και ακμές, καθιστώντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό και με έντονα δυναμικό χαρακτήρα. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται προβολείς LED και σκουρόχρωμα πίσω φώτα. Το IQ LIGHT με προβολείς LED matrix και φωτιζόμενη λωρίδα που διατρέχει όλη την γρίλια του ψυγείου.

Πέντε νέα χρώματα για το αμάξωμα, μία υπέροχη διχρωμία ανάμεσα στην μαύρη οροφή και το αμάξωμα, αλλά και οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 και 19 ιντσών παρέχουν στους πελάτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να προσαρμόσουν το αυτοκίνητό τους.

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος του νέου Τ-Roc είναι η ποικιλία εκδόσεων που διαθέτει. Στην γκάμα του υπάρχουν τρεις διαφορετικοί κινητήρες βενζίνης TSI και δύο diesel TDI, δυνατότητα κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς και επιλογή ανάμεσα σε μηχανικά κιβώτια έξι σχέσεων ή DSG των επτά σχέσεων.

Υπάρχουν επίσης δύο επιλογές σε αμάξωμα, η κλασική crossover αλλά και η μοναδική στην κατηγορία ανοιχτή έκδοση Cabriolet, ενώ και σε επίπεδο εξοπλισμού, παρέχονται στον αγοραστή τρεις επιλογές, Life, Style και R-Line με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και παραγγελίας του αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες και το προσωπικού γούστο του κάθε αγοραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc, SUV με αυτοπεποίθηση (video)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc