Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το… ελκυστικό Volkswagen T-Roc

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… ελκυστικό Volkswagen T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το… ελκυστικό Volkswagen T-Roc

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε τέσσερα χρόνια, το T-Roc υπήρξε μία εμπνευσμένη στιγμή στην πρόσφατη ιστορία της VW. Kαι συνεχίζει ανανεωμένο στοχεύοντας πάντα στην κορυφή της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην αγορά, το T-Roc κατάφερε αμέσως να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και να αποτελέσει μία σημαντική εμπορική επιτυχία.

Ο λόγος ήταν απλός. Συνδύαζε όλες τις αρετές και την ποιότητα ενός VW σε ένα λογικών διαστάσεων ελκυστικό αμάξωμα, το οποίο διέθετε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κορυφαίας απόδοσης μηχανικά μέρη.

Η παραμονή στην κορυφή της κατηγορίας έκανε απαραίτητη μία αισθητική και τεχνολογική ανανέωση για το T-Roc, το οποίο στη νέα του γενιά βρίσκεται ήδη στην διάθεση του αγοραστικού κοινού στην χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η πιο σημαντική αλλαγή εντοπίζεται στο σαλόνι του αυτοκινήτου, όπου υπάρχει νέας σχεδίασης ταμπλό και χρήση αναβαθμισμένων σε ποιότητα υλικών. Τα πλαστικά στο επάνω μέρος αλλά και σε άλλα σημεία του ταμπλό είναι μαλακά αφρώδη, κάτι που προσδίδει μία αίσθηση ανώτερης κατηγορίας στο αυτοκίνητο.

Νέα και πιο ποιοτικά είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα πλευρικά των θυρών αλλά και στα εξαιρετικά νέα καθίσματα, τα οποία διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν στους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Advertisement

Τα καθίσματα αυτά είναι ψηλά τοποθετημένα, έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό. Παράλληλα, ο οδηγός έχει άπλετη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις και μπορεί να χειρίζεται με άνεση και χωρίς άγχος το αυτοκίνητο σε δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Η κεντρική οθόνη για τα συστήματα πολυμέσων είναι καινούργια, τοποθετημένη ελεύθερα στο κέντρο της κονσόλας και πιο ψηλά από πριν, έτσι ώστε ο οδηγός να έχει πιο εύκολη πρόσβαση στα μενού χωρίς να αποσπάται η προσοχή του.

Advertisement

Η οθόνη αυτή υποστηρίζεται από το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων τελευταίας γενιάς ΜΙΒ3, το οποίο διαθέτει πολλές νέες δυνατότητες για τον έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου και των πολλών συστημάτων ψηφιακής διασύνδεσης που προσφέρει στους επιβάτες του.

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι στην κορυφή της κατηγορίας του, με τους πίσω να διαθέτουν μεγάλη ευχέρεια κινήσεων και εξαιρετική ορατότητα προς τα έξω. Παράλληλα έχουν στην διάθεσή τους εξόδους του κλιματισμού καθώς και δύο θύρες φόρτισης USB-C.

Advertisement

Ιδιαίτερα ευρύχωρο είναι και το πορτμπαγκάζ με χωρητικότητα που κυμαίνεται από τα 455 έως τα 1.290 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η πόρτα έχει μεγάλο άνοιγμα για εύκολη φόρτωση και κανονικό σχήμα ώστε να είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού, υπάρχει ως έξτρα εξοπλισμός η λειτουργία Easy Open, έτσι ώστε η πόρτα να ανοίγει με ένα απλό πέρασμα του ποδιού του οδηγού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και να τον διευκολύνει όταν έρχεται προς το αυτοκίνητο με τα χέρια φορτωμένα.

Μία ακόμα χαρακτηριστική αλλαγή έχει να κάνει με τα χειριστήρια του κλιματισμού. Στο ανανεωμένο T-Roc υπάρχουν πλέον διακόπτες αφής μέσω των οποίων επιλέγεται η επιθυμητή λειτουργία του διζωνικού κλιματισμού καθώς και η ένταση του ανεμιστήρα.

Νέο είναι και το πολυλειτουργικό τιμόνι, το οποίο ενσωματώνει διακόπτες που ελέγχουν πολλές από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, χωρίς να χρειαστεί ο οδηγός να πάρει τα χέρια από πάνω του.

Στο νέο T-Roc διατίθεται ως στάνταρ εξοπλισμός ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit που μπορεί να φθάσει έως και τις 10,25 ίντσες στις κορυφαίες εκδόσεις. Ο ψηφιακός αυτός πίνακας προσφέρει στον οδηγό μία πληθώρα πληροφοριών για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου και έχει και αρκετές δυνατότητες διαφορετικής διαμόρφωσης.

Το νέο Τ-Roc διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, Life, Style και R-Line με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και από την βασική έκδοση.

Η τιμή του ξεκινά από τις 24.300 ευρώ. Μία απόλυτα ελκυστική τιμή, η οποία σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τον premium χαρακτήρα άνεσης και ασφάλειας, καθιστούν και πάλι το T-Roc την πρώτη επιλογή στην κατηγορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Roc, SUV με αυτοπεποίθηση (video)
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW T-Roc
Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο VW T-Roc