Live Κίνηση
Περισσότερα
VW 2023

VW T-Cross: Το αντίδοτο στη ρουτίνα!

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW T-Cross: Το αντίδοτο στη ρουτίνα!

VW 2023

VW T-Cross: Το αντίδοτο στη ρουτίνα!

VW 2023

Όμορφο, νεανικό και πλούσιο σε τεχνολογία, το VW T-Cross είναι το αντίδοτο στη μονοτονία της καθημερινότητας. Και με 199 ευρώ το μήνα μπορεί πλέον να γίνει δικό σας.

Advertisement
Advertisement

Στον κόσμο των συμπαγών crossover, το T-Cross αναδεικνύεται σε μία κορυφαία πρόταση που χαρακτηρίζεται από τις έννοιες της ευελιξίας και της σχεδιαστικής μοναδικότητας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις διαφορετικές ανάγκες των οδηγών μιας νέας εποχής.

Πρόκειται για ένα αστικό crossover με μήκος, στα 4,11 μέτρα, το οποίο θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία του, όχι μόνο στην σχεδίαση και τη νεανική αισθητική αλλά και στον πληθωρικό εξοπλισμό, την ασφάλεια και την συνδεσιμότητα που προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή.

Οι τολμηρές γραμμές του αμαξώματος του T-Cross, η φαρδιά μάσκα του ψυγείου και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος του προσδίδουν έναν off road χαρακτήρα ο οποίος τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα μαύρα διακοσμητικά στοιχεία στους θόλους των τροχών και τις πλαϊνές ποδιές.

Advertisement
Advertisement

Μπαίνοντας στο εσωτερικό του T-Cross αποκαλύπτεται ένα κορυφαίας ποιότητας σαλόνι, με εξαιρετικά υλικά και δεκάδες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαφορετικών στιλ με βάση τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγοραστή.

Ενώ ο βασικός εξοπλισμός είναι εντυπωσιακός από μόνος του, όσοι αναζητούν μια μοναδική πινελιά μπορούν να επιλέξουν από τρία πακέτα σχεδίασης που περιλαμβάνουν διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς επενδύσεων καθισμάτων και διακόσμησης.

Advertisement

Το T-Cross Style και προαιρετικά το T-Cross Life διαθέτουν βελούδινα καθίσματα υψηλής ποιότητας, με την έκδοση Style να προσφέρει σπορ καθίσματα για μεγαλύτερη άνεση. Ο εσωτερικός φωτισμός, ρυθμίζει τη διάθεση ανάλογα με την διάθεση της στιγμής, δημιουργώντας μια φιλόξενη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η άνεση για τους επιβάτες και οι διαθέσιμοι χώροι είναι στην κορυφή της κατηγορίας των μικρών crossover, ενώ χάρη και στην σχεδίαση των καθισμάτων ο οδηγός και οι επιβάτες κάθονται ψηλά, έχοντας πλήρη επόπτευση περιμετρικά του αυτοκινήτου.

Advertisement

Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι εξαιρετικοί για τα δεδομένα του μεγέθους του αμαξώματος, ενώ τα πίσω καθίσματα παρέχουν την δυνατότητα μετακίνησης εμπρός-πίσω, επιτρέποντας στον χώρο αποσκευών να φθάσει από τα 455 λίτρα έως τα 1.281 λίτρα όταν αναδιπλωθούν οι πλάτες τους.

Πέρα από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και των υλικών που χρησιμοποιούνται στο σαλόνι, υπάρχει ένα πλήρες ψηφιακό πακέτο για το εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης, ενώ διατίθεται και ως έξτρα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit Pro, με μία οθόνη TFT των 10,25 ιντσών, με πολλές και εναλλακτικές διαμορφώσεις σχετικά με την πληροφόρηση που δίνει στον οδηγό.

Advertisement

Το T-Cross  διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού του πακέτου IQ. Drive για να εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή οδήγηση ανά πάσα στιγμή. Το μικρότερο SUV της Volkwagen είναι είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών ασφαλείας που προηγουμένως προορίζονταν για μεγαλύτερα οχήματα, καθιστώντας το ένα από τα ασφαλέστερα SUV της κατηγορίας του.

Εκτός από τα άριστα χαρακτηριστικά πρόσκρουσης και την υποδειγματική προστασία των επιβατών, το όχημα διαθέτει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που έχουν σχεδιαστεί για να να μειώνουν εξαρχής τον κίνδυνο σύγκρουσης και να αυξάνουν την οδηγική άνεση.

Αυτά περιλαμβάνουν το σύστημα παρακολούθησης της περιοχής Front Assist με Pedestrian Monitoring και City Emergency Brake, το σύστημα Lane Assist για την απομάκρυνση από την λωρίδα κυκλοφορίας, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, το σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών σύστημα, και το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας Blind Spot Detection με ενσωματωμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και ελιγμών – όλα στον βασικό εξοπλισμό. Το Driver Alert System, το ACC Adaptive cruise control και το σύστημα Park Assist είναι επίσης διαθέσιμες ως προαιρετικές επιλογές.

Το T-Cross παρέχει στους απαιτητικούς χρήστες το υψηλότερο επίπεδο δικτύωσης και διασύνδεσης με τον εξωτερικό κόσμο. Έως και τέσσερις θύρες USB και επαγωγική ασύρματη φόρτιση εξασφαλίζουν βέλτιστη συνδεσιμότητα και επαρκή ισχύ για τα smartphones. Η εφαρμογή Volkswagen Connect λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός οχήματος και ενημερώνει τον οδηγό για την κατάσταση του οχήματος, τις διαδρομές και πολλά ακόμα.

Το T-Cross διατίθεται στην χώρα μας σε δύο εκδόσεις, τις Life και Style, με ιδιαίτερα πλούσια πακέτα εξοπλισμού σε σύγκριση με την κατηγορία του και όχι μόνο.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες υπάρχει μία πλήρης γκάμα από επιλογές, με τον τρικύλινδρο κινητήρα του 1 λίτρου με 95 και 115 ίππους και τον τετρακύλινδρο των 1,5 λίτρων με απόδοση 150 ίππους. Παράλληλα υπάρχει η επιλογή σε μηχανικά κιβώτια (στην μικρή έκδοση) ή αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων στις μεγάλες εκδόσεις.

Και οι τρεις κινητήρες προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης, κορυφαίες επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας, χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι κορυφαίες εγγυήσεις και οι μεγάλες after sales παροχές της ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράλληλα διατίθεται ένα πολύ ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πακέτο, το Auto Credit.

Πρόκειται είναι ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Volkswagen, τύπου Balloon. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά περισσότερα, πληρώνοντας χαμηλότερες δόσεις. Συγκεκριμένα υπάρχουν χαμηλές ισόποσες δόσεις με σταθερό χαμηλό επιτόκιο 3,9%, διάρκεια Χρηματοδότησης 24 ή 36 ή 48 μήνες, Ελάχιστη Προκαταβολή 10%, και Προστασία Αποπληρωμής Δανείου.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα το εξαιρετικό Τ-Cross με μηνιαία δόση μόλις 199 ευρώ το μήνα με επιτόκιο στο 3,9%. Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για να αποκτήσει κανείς ένα σούπερ νεανικό, πλούσιο σε εξοπλισμό και γεμάτο σύγχρονες τεχνολογίες αστικό SUV, με ευνοϊκές συνθήκες και πάντα την σφραγίδα της VW που κάνει την διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW T-Cross: Άνετο και πρακτικό
VW T-Cross: Ευέλικτο, άνετο και χωρίς… τυφλές γωνίες
Στην Ελλάδα το VW T-Cross 1.0 TSI 110 PS (+τιμές)
Volkswagen T-Cross: Ένα μοντέλο ικανό για όλα