Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Συνδεσιμότητα με την υπογραφή της Volvo

Ελλάδα 4:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνδεσιμότητα με την υπογραφή της Volvo

Volvo

Συνδεσιμότητα με την υπογραφή της Volvo

Volvo

Η σωστή συνδεσιμότητα του χρήστη με το όχημα του, προσφέρει στον πρώτο περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους στόχους της Volvo. Μέχρι το 2025, η σουηδική φίρμα θέλει να “επιστρέφει” στον ιδιοκτήτη του Volvo μια εβδομάδα ποιοτικού χρόνου σε ένα έτος μέσα από τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου.

Η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα, εφόσον χρησιμοποιηθούν με ορθούς τρόπους, είναι τα σημαντικότερα στοιχεία ώστε να ζούμε μία καλύτερη και πιο ουσιαστική ζωή.

Τα συστήματα Sensus της Volvo υπηρετούν, υποστηρίζουν και διασκεδάζουν τον επιβάτη από μια σειρά υπηρεσιών.

Advertisement
Advertisement

Το Sensus σχεδιάστηκε για να σας παρέχει πλήρη έλεγχο, χάρη στη διεπαφή μέσω της οθόνης αφής, τη λογική του λειτουργία και την ευκολία χρήσης του. Η πιο πρόσφατη τεχνολογία φωνητικού ελέγχου και διαλειτουργικότητας μέσω smartphone, μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto, διασφαλίζει ότι παραμένετε σε σύνδεση συνεχώς.

Advertisement

Μέσω του Sensus Navigation, το πλήρως ενσωματωμένο, διασυνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης, σας βοηθά να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνουν το Send to Car το οποίο σας επιτρέπει να στείλετε προορισμούς στο αυτοκίνητό σας μέσω της εφαρμογής Volvo On Call.

Advertisement

Από πλευράς ψυχαγωγίας, ο κρυστάλλινος ήχος του ηχοσυστήματος παρέχεται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, γι’ αυτό και η Volvo συνεργάστηκε με ορισμένες από αυτές. Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins προσφέρει μια πραγματικά υψηλής πιστότητας εμπειρία, με κορυφαία ποιότητα και την τελευταία τεχνολογία ήχου ως σημείο εκκίνησης.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί
Eνισχυτής 12 καναλιών, εκπληκτική ισχύς 1400W και έως και 19 ξεχωριστά high-end ηχεία, που συμπεριλαμβάνουν δύο καινοτομίες για τα αυτοκίνητα: ένα μοναδικό sub-woofer τεχνητού αερισμού και ένα κεντρικό Tweeter στο ταμπλό, στραμμένο προς τους επιβάτες.

Advertisement

Πλέον, μέσα σε ένα Volvo μπορείτε να ζήσετε τις καλύτερές σας στιγμές, χωρίς να χάνετε καθόλου από τον ποιοτικό χρόνο που αναζητάτε καθημερινά.