Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Volkswagen Tiguan: Αγοράστε το Online

Ελλάδα 19:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen Tiguan: Αγοράστε το Online

VOLKSWAGEN

Volkswagen Tiguan: Αγοράστε το Online

VOLKSWAGEN

Εκμεταλλευόμενη την επιτυχημένη μέθοδο αγοράς αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου, η Kosmocar επίσημη  αντιπροσωπεία της Volkswagen στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε το VW Tiguan, με Online Bonus και την πρώτη δόση, πληρωμής του έξι μήνες μετά.

Advertisement
Advertisement

 

Με την ευκαιρία της επετείου των 50 ετών επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Kosmocar προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία Mycarnow. Μπαίνοντας Από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας, μπορείτε πλέον μέσα σε λίγα λεπτά να αποκτήσετε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της VW, κερδίζοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Advertisement
Advertisement

Στην σελίδα της Volkswagen και στο κομμάτι της ψηφιακής υπηρεσία κράτησης Tiguan Online μπορείτε να αγοράσετε με ένα κλικ το Tiguan που επιθυμείτε, στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς στον υποψήφιο πελάτη της Volkswagen. Η επιλογή του μοντέλου μέσω διαδικτύου προσφέρει τη δυνατότητα και σε εσάς, που βρίσκεστε σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος της Kosmocar, για να βρείτε το μοντέλο που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα.

Επιπλέον οφέλη της νέας υπηρεσίας

Advertisement

Πέρα από τα πλεονεκτήματα της αμεσότητας, της ανέπαφης συναλλαγής (ο covid-19 δεν μας έχει εγκαταλείψει) και της δυνατότητας εύρεσης αυτοκινήτου όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, υπάρχουν επιπλέον οφέλη όπως: Online Bonus (έως 3.000€), από 199€ το μήνα και 1η δόση 6 μήνες μετά.

Πως λειτουργεί

Advertisement

Μέσω του επίσημου site της Volkswagen, πηγαίνετε στο Tiguan Online και στον σύνδεσμο Online Κράτηση. Εκεί παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως: Εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον εξουσιοδοτημένο έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.