Live Κίνηση
Περισσότερα
VOLKSWAGEN

Πως αγοράζετε ένα Volkswagen Polo online;

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως αγοράζετε ένα Volkswagen Polo online;

VOLKSWAGEN

Πως αγοράζετε ένα Volkswagen Polo online;

VOLKSWAGEN

Αγορά αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου; Ναι γίνεται και στην Ελλάδα και μάλιστα με πολύ απλά και κατανοητά βήματα αλλά και προσφορές/χαμηλές δόσεις και την πρώτη δόση έξι μήνες μετά.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μία κρίση, οι μεγάλες εταιρίες να προσαρμόζονται, να δραστηριοποιούνται και να μένουν κοντά στους πελάτες τους φροντίζοντας πάντα να μένουν ευχαριστημένοι και κοντά στην μάρκα. Αυτό είναι δυνατόν εφαρμόζοντας υπηρεσίες, οι οποίες όχι μόνο διευκολύνουν κατά την περίοδο της κρίσης αλλά και μπορούν να διατηρηθούν ακόμη και όταν αυτή περάσει.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πρώτες λύσεις, που προτάθηκαν στο κοινό ήταν η online πώληση μοντέλων, που αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της, με στόχο να προσφέρει μία σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς στον υποψήφιο πελάτη των Volkswagen.

 

Advertisement

Όλα αυτά με 3 απλά βήματα:

  1. Επιλέξτε την νέα πλατφόρμα Volkswagen Online και θα μπείτε στο κομμάτι των επιλογών. Μέσω αυτών η VW σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το αγαπημένο σας Volkswagen εύκολα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας. Στο κομμάτι των επιλογών σας προτείνονται τα μοντέλα:

Polo 1.0 MPI EVO 80PS Trendline: Καύσιμο: Βενζίνη, Κιβώτιο:Χειροκίνητο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη: 999 cc / 80 ps, CO2:106 g/km.

Advertisement

Polo 1.0 TSI 95PS Comfortline: Καύσιμο:Βενζίνη, Κιβώτιο:Χειροκίνητο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη:999 cc / 95 ps, CO2:105 g/km

Polo 1.0 TSI 95PS DSG Comfortline: Καύσιμο:Βενζίνη, Κιβώτιο: Αυτόματο, Κυβισμός/Ιπποδύναμη: 999 cc / 95 ps, CO2:108 g/km

  1. Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Volkswagen.

Επωφεληθείτε από την προνομιακή χρηματοδότηση και το Online Bonus, που θα σας φέρνουν πιο κοντά στο αγαπημένο σας μοντέλο Volkswagen (η πλατφόρμα περιέχει συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων και εκδόσεων).

  1. Κάντε την κράτησή σας και ένας Εξουσιοδοτημένος ‘Έμπορος VW θα επικοινωνήσει μαζί σας
Advertisement

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την online κράτηση. O Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας Volkswagen.

Προσφορές με Bonus

Εκτός από το εύκολο τρόπο απόκτησης online () για το το Polo, η Volkswagen σας επιβραβεύει για την χρήση της online αγοράς με: Online Bonus έως 1.500€, δόση από 119€ το μήνα και 1η δόση 6 μήνες μετά.