Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Cityzen App: Μοναδική εφαρμογή με σημαντικά οφέλη! (video)

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cityzen App: Μοναδική εφαρμογή με σημαντικά οφέλη! (video)

VIDEO

Cityzen App: Μοναδική εφαρμογή με σημαντικά οφέλη! (video)

VIDEO

Η Cityzen Parking & Services ακολουθεί τον ρυθμό εξέλιξης της τεχνολογίας, δημιουργώντας τη μοναδική εφαρμογή εταιρείας Parking στην Ελλάδα για να προσφέρει άνεση και αξία στην καθημερινότητα σου.

Advertisement
Advertisement

Γιατί να δυσκολεύεστε να βρείτε μια θέση στάθμευσης μέσα στη… ζούγκλα της πόλης; Η Cityzen προσφέρει γρήγορο, εύκολο και οικονομικό parking στην Αθήνα, στα Χανιά και στον Βόλο.

Ολόκληρη η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη μέσω της εφαρμογής Cityzen, η οποία διατίθεται δωρεάν τόσο για iOS όσο και για Android.

Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Cityzen Parking & Services” για smartphones και βρείτε τη θέση για το αυτοκίνητό σας από το κινητό σας, εύκολα και οικονομικά.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η υπηρεσία Park & Plug δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να φορτίσουν, καθώς βρίσκονται σταθμευμένοι. Οι χώροι στάθμευσης της Cityzen εντάχθηκαν στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ και αποτελούν πλέον σημεία φόρτισης για τους κατόχους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο ευσυνείδητος χαρακτήρας της Cityzen ξεχωρίζει και από τους χώρους ανακύκλωσης παλιών λαμπτήρων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών.

Advertisement

Τέλος, με την υπηρεσία zenParking, πληρώνετε το αντίτιμο του εισιτηρίου στάθμευσης ακόμα κι αν δεν έχετε προαγοράσει χρόνο στάθμευσης, με το πάτημα ενός κουμπιού και με έκπτωση 20% με τη διαδικασία να είναι η εξής:

Advertisement

-O πελάτης κατά την είσοδό του παίρνει κανονικά εισιτήριο.
-Πριν την έξοδό του πληρώνει μέσα από το Cityzen Parking & Services App, το οποίο μπορεί να κατεβάσει εύκολα σκανάροντας το QR CODE που θα βρει σε banner του APS.
-Κάνει εγγραφή στο Cityzen app και επιλέγει το αυτοκινητάκι επάνω αριστερά για να δει τη χρέωση σε πραγματικό χρόνο.
-Ο χρήστης πληρώνει από το κινητό με το κουμπί ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο.
-Τοποθετεί το εισιτήριο στο τερματικό και η μπάρα ανοίγει αυτόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Cityzen: Έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη δικτύου και υπηρεσιών
Ξεχάστε τα πεζοδρόμια! Έρχονται τα parking δικύκλων
Η λύση στο πρόβλημα του parking…