Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Συνεχιστής της παράδοσης στα γνήσια SUV

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Συνεχιστής της παράδοσης στα γνήσια SUV

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Συνεχιστής της παράδοσης στα γνήσια SUV

SUZUKI 2021

Mπορεί η καθηλωτική εμφάνιση να κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις στο νέο S-Cross, όμως το μηχανολογικό του υπόβαθρο και οι κλασικές αξίες της Suzuki είναι αυτές που το κάνουν πραγματικά ξεχωριστό ανάμεσα στα σύγχρονα SUV.

Advertisement
Advertisement

Eλάχιστες εταιρίες έχουν να περηφανεύονται για την μεγάλη παράδοσή τους στα off road πεπραγμένα της παγκόσμιας αυτοκίνησης και η Suzuki ήταν και παραμένει μία από αυτές που επιμένουν στην παραδοσιακή σχολή με αυθεντικές τεχνολογικές επιλογές.

Χωρίς να αμελεί τα σύγχρονα δεδομένα και τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές, το νέο S-Cross έρχεται να γεφυρώσει την καταξιωμένη off road φιλοσοφία της Suzuki με ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σε τεχνολογίες διασύνδεσης και υποβοήθησης του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό σε σχεδίαση αμάξωμα το οποίο αλλάζει εκ βάθρων την παρουσία της Suzuki στην κατηγορία των δημοφιλών SUV, υιοθετώντας μία πολύ σύγχρονη σχεδιαστική αντίληψη μαζί με απαράμιλλη πρακτικότητα και κορυφαίες ανέσεις και χώρους για τους επιβάτες.

Στο επίκεντρο της αυθεντικής αντίληψης της Suzuki για τα σύγχρονα SUV βρίσκεται το σύστημα τετρακίνησης AllGrip, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει το αυτοκίνητό του σε κάθε είδους οδοστρώματος και σε κάθε καιρική συνθήκη.

Advertisement

Το σύστημα AllGrip Select αποτελεί μία αποκλειστικότητα της Suzuki και διαθέτει τέσσερις λειτουργίες-προγράμματα τα οποία επιτρέπουν την πιο εύκολη πρόσβαση σε ανάλογες συνθήκες. Υπάρχουν οι επιλογές Auto, Sport, Snow και Lock με την κάθε μία από αυτές να επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει την ρύθμιση της τετρακίνησης που ταιριάζει καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζει τη ροπή που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και αξιοποιεί το ESP, την ενέργεια του κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης και άλλα ενσωματωμένα συστήματα, για τη χρήση των τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης.

Advertisement

Τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες του νέου S-Cross τονίζουν ακόμα περισσότερο τα 19 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, οι μεγάλοι τροχοί, καθώς και οι συμπαγείς διαστάσεις που του εξασφαλίζουν την απόλυτη ευελιξία χωρίς όμως να στερούν τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Παράλληλα, το εξαιρετικό υβριδικό σύστημα SHVS του κινητήρα BoosterJet 1,4, διαθέτει πολλές και έξυπνες λειτουργίες, προσφέροντας άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού και καθιστώντας το αυτοκίνητο πέρα από ιδιαίτερα οικονομικό και πολύ πιο εύκολο στην κίνηση σε κάθε είδους δρόμο, και ιδίως εκτός της ασφάλτου.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, το νέο S-Cross συνεχίζει την μεγάλη παράδοση της Suzuki στην κατασκευή αυθεντικών SUV με τις καλύτερες off road δυνατότητες ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας τους, συνδυάζοντας σε αυτή τη νέα γενιά του και μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα πολύ σύγχρονο πακέτο εξοπλισμού και τεχνολογιών πρώτης γραμμής.

Μία κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από ένα αστικό SUV και ψάχνουν έναν ικανό σύντροφο για ένα πιο περιπετειώδες life style, πάντα με την υπογραφή και την εγγύηση της Suzuki.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό