Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Μοντέρνα εμφάνιση με κλασικές αξίες

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Μοντέρνα εμφάνιση με κλασικές αξίες

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Μοντέρνα εμφάνιση με κλασικές αξίες

SUZUKI 2021

Η Suzuki στο νέο S-Cross καταφέρνει να συνδυάζει ένα εντυπωσιακά ελκυστικό αμάξωμα με τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας, όπως την κορυφαία πρακτικότητα και την ικανότητα κίνησης σε κάθε είδους έδαφος χάρη στην προηγμένη τετρακίνηση AllGrip.

Advertisement
Advertisement

Αναβαθμίζοντας την παρουσία της στην κατηγορία των προσιτών SUV η Suzuki με το νέο S-Cross πετυχαίνει κάτι πραγματικά μοναδικό. Να διατηρήσει από τη μια τις παραδοσιακές της αξίες ως μάρκα σε ότι αφορά την ικανότητα του αυτοκινήτου να κινείται και πέρα από την άσφαλτο. Και από την άλλη να δημιουργήσει μία ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση, καθιστώντας το νέο S-Cross ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σύγχρονο SUV.

Aυτή η διπλή ιδιότητα του νέου S-Cross είναι και το μεγαλύτερο χάρισμά του το οποίο το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και του προσδίδει το συγκριτικό πλεονέκτημα ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Πολλαπλών ρόλων και αποτελεσματικό σε κάθε είδους αποστολή και για κάθε αγοραστή, το νέο S-Cross τιμά την μεγάλη παράδοση της Suzuki στα οχήματα παντός εδάφους και την συνεχίζει βελτιωμένη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη νέα εποχή.

Η νέα σχεδιαστική αντίληψη της Suzuki στο S-Cross έχει δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα μοντέρνο και ξεχωριστό για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Στοιχεία όπως η εμπρός μάσκα με τα πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα και την διπλή μεταλλική μπάρα με το σήμα της εταιρίας, προσδίδουν έναν δυναμικό χαρακτήρα που το καθιστά μία πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση για την κατηγορία του.

Advertisement

Από την άλλη η Suzuki φρόντισε να διατηρήσει τις κλασικές αναλογίες ενός τυπικού SUV ενώ και κάποιες λεπτομέρειες όπως οι τετράγωνοι θόλοι των ελαστικών ή οι μεταλλικές ποδιές εμπρός και πίσω, δημιουργούν ένα σύνολο που παραπέμπει σε ένα κλασικό SUV με την αυθεντική έννοια του όρου και με αντίστοιχες ικανότητες.

Ικανότητες οι οποίες τονίζονται ακόμα περισσότερο από τα 18 εκατοστά απόστασης από το έδαφος, τους μικρούς προβόλους εμπρός και πίσω, αλλά και την τετρακίνηση AllGrip η οποία ήταν και παραμένει το δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του S-Cross σε σχέση με τα μοντέλα του ανταγωνισμού.

Advertisement

Πρόκειται για μία αποκλειστική τεχνολογία τετρακίνησης της Suzuki η οποία διαθέτει τέσσερις λειτουργίες με εύκολη επιλογή (Auto, Sport, Snow και Lock) διευκολύνουν τον οδηγό να επιλέξει τη ρύθμιση τετρακίνησης που ταιριάζει καλύτερα στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζει τη ροπή που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και αξιοποιεί το ESP, την ενέργεια του κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης και άλλα ενσωματωμένα συστήματα, για τη χρήση των τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης.

Advertisement

Μαζί με την κλασική αντίληψη η Suzuki με το S-Cross καταθέτει και την δική της προσέγγιση για ένα σύγχρονο τεχνολογικά αυτοκίνητο. Με στοιχεία όπως το υβριδικό σύστημα SHVS και τον εξαιρετικό BoosterJet κινητήρα των 1,4 λίτρων και των 129 ίππων ο οποίος προσφέρει μοναδικά επίπεδα κατανάλωσης σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση και χαρακτηριστικά λειτουργίας στην καθημερινή οδήγηση.

Παράλληλα υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, έτσι ώστε να είναι η οδήγηση μία ευχάριστη διαδικασία γεμάτη σιγουριά και χαλαρή διάθεση. Ενώ κορυφαίες είναι και οι παροχές σε συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης έτσι ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν την επικοινωνία με τον έξω κόσμο και τις φορητές συσκευές τους χάρη και στο εξαιρετικό σύστημα multimedia με την οθόνη των 9 ιντσών.

Σε κάθε περίπτωση το νέο S-Cross δείχνει να ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις παραδοσιακές αξίες των κλασικών SUV και τις σύγχρονες απαιτήσεις σε τεχνολογία και σχεδιαστική αυτοπεποίθηση. Ένα αυτοκίνητο που φέρνει έναν φρέσκο “αέρα” αισθητικής ανανέωσης και υψηλής απόδοσης σε κάθε είδους διαδρομή, το οποίο αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στην κατηγορία του.

Και μάλιστα με ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, η οποία ξεκινά από τα 20.700 ευρώ στην βασική αλλά -κατά πάγια τακτική της Suzuki- πλούσια εξοπλισμένη έκδοση. Μία ιδανική επιλογή για την ελληνική αγορά και ένα πολυτάλαντο σύγχρονο αυτοκίνητο, έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις ενός σύγχρονου καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Το Suzuki Jimny έγινε ακόμα πιο ικανό στο off road