Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Με πλούσια “εσωτερικά” χαρίσματα

Ελλάδα 15:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Με πλούσια “εσωτερικά” χαρίσματα

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Με πλούσια “εσωτερικά” χαρίσματα

SUZUKI 2021

Το νέο Suzuki S-Cross δεν είναι απλά ένα πολύ μοντέρνο και δυναμικό design. Διαθέτει επίσης και ένα ιδιαίτερα ποιοτικό όσο και πρακτικό σαλόνι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού σύγχρονου αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Με τη νέα γενιά του S-Cross η Suzuki αλλάζει εκ βάθρων την παρουσία της στα μεσαία SUV, φέρνοντας στην αγορά ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό SUV. Ένα αυτοκίνητο που κρατά τα βασικά χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού οχήματος αυτής της κατηγορίας έχοντας πλέον μία πολύ πιο μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τις πολύπλευρες ανάγκες ενός σύγχρονου αγοραστή, το νέο S-Cross συνδυάζει την εντυπωσιακή σχεδίαση με υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και ανέσεων για τους επιβάτες του. Και όλα αυτά μαζί με ένα πληθωρικό πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων και ψηφιακών τεχνολογιών αλλά και ένα μηχανολογικό υπόβαθρο με υβριδική τεχνολογία και σύστημα τετρακίνησης AllGrip.

Εκτός από τη νέα εμφάνιση που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις και προκαλεί ιδιαίτερα θετικά σχόλια με τη νέα σχεδιαστική αντίληψη της Suzuki, το νέο S-Cross κερδίζει πόντους και με την διαρρύθμιση του σαλονιού του και την αναβαθμισμένη ποιότητα των πλαστικών και των υλικών που χρησιμοποιούνται για τον διάκοσμο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι πέρα από τη δυναμική εξωτερική σχεδίαση, έχουμε ένα κορυφαίας άνεσης και πρακτικότητας σαλόνι. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες κάνουν την καμπίνα ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργούν ένα απολαυστικό περιβάλλον για τους επιβάτες που θα βρεθούν στο εσωτερικό του.

Το μεγάλο παρμπρίζ αλλά και η τεράστια ηλιοροφή αφήνουν άπλετο φως να μπαίνει στην καμπίνα και να προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στους επιβάτες. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να έχει πλήρη επόπτευση περιμετρικά του οχήματος, έτσι ώστε να γίνεται ακόμα πιο άνετη και ασφαλής η οδήγηση.

Advertisement

Η Suzuki φρόντισε να αναβαθμίσει συνολικά την εικόνα του σαλονιού, δημιουργώντας ένα πιο ποιοτικό και καλά φτιαγμένο χώρο φιλοξενίας έως και πέντε επιβατών. Τα καθίσματα είναι εργονομικά και διαθέτουν συνθετικό δέρμα στο κέντρο και πλεκτή σχεδίαση, προσδίδοντας επιπλέον στιλ στον χώρο των επιβατών.

Advertisement

Το ταμπλό είναι μοντέρνο και κομψό, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στην λειτουργικότητα και την άψογη εργονομία. Η πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης και συνδεσιμότητας που διαθέτει το νέο S-Cross καθώς και το πλούσιο ψηφιακό του υπόβαθρο δίνουν το “παρών” στον μεγάλο σε πλάτος πίνακα οργάνων. Ο πίνακας αυτός διαθέτει τρισδιάστατη σχεδίαση προσδίδοντας μία πιο δυναμική όψη σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών.

Το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο γίνεται εμφανές και από άλλα στοιχεία όπως η οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 9 ιντσών, η οποία προσφέρει δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση με smartphone και έχει δεκάδες δυνατότητες προβολής πληροφοριών για το αυτοκίνητο και παραμετροποίησης των ενδείξεων με βάση τις επιλογές του οδηγού.

Advertisement

Δίπλα από τον επιλογέα ταχυτήτων βρίσκεται το σύστημα ελέγχου της τετρακίνησης AllGrip το οποίο τονίζει ακόμα περισσότερο την τεχνολογική υπεροχή του S-Cross. Ενώ μεταξύ των πολλών παροχών προς τους επιβάτες ξεχωρίζει η ύπαρξη διζωνικού κλιματισμού έτσι ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε επιβάτη ξεχωριστά.

Ένας ακόμα τομέας που ξεχωρίζει το νέο S-Cross είναι η κορυφαία ευρυχωρία που απολαμβάνουν οι 5 επιβάτες. Οι πίσω επιβάτες διαθέτουν αρκετό “αέρα” εμπρός από τα πόδια και πάνω από τα κεφάλια τους έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα σε μεγάλα ταξίδια. Ενώ έχουν στην διάθεσή τους πολλούς χώρους για μικροαντικείμενα και έξυπνες παροχές που κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την κάθε διαδρομή.

Ο χώρος αποσκευών φθάνει στα 430 λίτρα, ενώ μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο χάρη στην δυνατότητα αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων, και μάλιστα ασύμμετρα, σε ποσοστό 60/40.

Στον επιπλέον εξοπλισμό του νέου S-Cross περιλαμβάνονται κονσόλα οροφής με φώτα ανάγνωσης, κεντρικό κουτί μπροστινής κονσόλας με θύρα USB, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός και κουτί κονσόλας, κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με ποτηροθήκες

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στην τεράστια πανοραμική ηλιοροφή. Χάρη στα διπλά συρόμενα γυάλινα πάνελ δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα έτσι ώστε να μπορούν να την απολαύσουν και οι πίσω επιβάτες. Με κλειστή την οροφή το συνολικό μήκος φθάνει στο 1 μέτρα, ενώ όταν η οροφή είναι ανοιχτή, το άνοιγμα έχει μήκος 560 χιλιοστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Suzuki Alto: Μοντέρνο και οικονομικό
Νέο Suzuki S-Cross: Με προηγμένη υβριδική τεχνολογία
Το Suzuki Vitara έγινε και πλήρως υβριδικό (+τιμές)