Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Χώροι και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Χώροι και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: Χώροι και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

SUZUKI 2021

Πιο όμορφο και δυναμικό αλλά και με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, το νέο S-Cross της Suzuki δεν παύει να είναι και ένα πρακτικό αυτοκίνητο με χώρους και ανέσεις για μία πενταμελή οικογένεια.

Advertisement
Advertisement

Αλλάζοντας εκ βάθρων την παρουσία της στην κατηγορία των SUV, η Suzuki με το νέο S-Cross φέρνει στην αγορά ένα πολύ όμορφο και τολμηρό σε design αυτοκίνητο, το οποίο δείχνει γεμάτο αυτοπεποίθηση και τεχνολογική επάρκεια.

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και με δυναμικές γραμμές, το νέο S-Cross κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις, όντας ένα πολύ μοντέρνο SUV με χαρακτήρα και άποψη. Η καθηλωτική μάσκα αλλά και οι όμορφες αναλογίες σε συνδυασμό με τις αυθεντικές γραμμές ενός γνήσιου SUV δημιουργούν ένα σύνολο που ξεχωρίζει αμέσως.

Η σχεδίαση του αμαξώματος και το πολύ φρέσκο σχήμα του νέου S-Cross είναι η μία πλευρά του χαρακτήρα του. Εξίσου μεγάλη σημασία έδωσε η Suzuki και στην εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής πρακτικότητας και των μεγάλων χώρων έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ευρυχωρία για την μετακίνηση πέντε επιβατών και των αποσκευών τους.

Advertisement
Advertisement

Mε μήκος στα 4,3 μέτρα, πλάτος στα 1,785 μέτρα και ύψος στα 1,583 μέτρα, το S-Cross είναι μέσα στα δεδομένα της κατηγορίας του συνδυάζοντας τις κομψές διαστάσεις με μεγάλη ευρυχωρία.  Χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,6 μέτρων και την εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, το νέο S-Cross είναι σε θέση να μεταφέρει με αρκετή άνεση έως και πέντε επιβάτες.

Ο χώρος των αποσκευών έχει ιδιαίτερα πρακτικό σχήμα με χωρητικότητα στα 430 λίτρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ασύμμετρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων σε ποσοστό 60:40 με αποτέλεσμα ο συνολικός χώρος φόρτωσης να μεγαλώνει πολύ περισσότερο, και μάλιστα με επίπεδο δάπεδο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην φόρτωση.

Advertisement

Οι πίσω επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους μεγάλα ανοίγματα στις πόρτες για εύκολη πρόσβαση στα καθίσματα και διαθέτουν αρκετό “αέρα” εμπρός από τα πόδια και πάνω από τα “κεφάλια” τους, έτσι ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν με άνεση σε μεγάλα ταξίδια.

Advertisement

Οι πίσω επιβάτες έχουν επίσης την δυνατότητα ανάκλισης της πλάτης των καθισμάτων για ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση. Ενώ χάρη στα μεγάλα παράθυρα και την τεράστια ηλιοροφή η οποία καλύπτει σχεδόν όλο το επάνω μέρος του αυτοκινήτου, το σαλόνι του S-Cross είναι ένα ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον για τους επιβάτες.

Η καμπίνα διαθέτει άπλετο αποθηκευτικό χώρο και παροχές που διασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών όλων των επιβατών που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την διαδρομή.

Advertisement

Στην πρακτικότητα του σαλονιού συμβάλλουν και μερικά ακόμα στοιχεία όπως η κονσόλα οροφής η οποία διαθέτει πρακτικά φώτα ανάγνωσης και θήκη για γυαλιά. Υπάρχει επίσης αναδιπλούμενο κεντρικό υποβραχιόνιο με δύο ποτηροθήκες για τους πίσω επιβάτες.

Το κεντρικό εμπρός υποβραχιόνιο μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί την άνεση του οδηγού και διαθέτει και ένα κουτί στην κονσόλα για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων. Εκεί υπάρχει τοποθετημένη και θύρα USB για φόρτιση φορητών συσκευών.

Υπάρχει επίσης αποθηκευ8τικός χώρος στην πλάτη του καθίσματος όπου μπορούν να τοποθετηθούν χάρτες, βιβλία ή κάποιο tablet.

Τέλος, στην όλη άνεση που απολαμβάνουν οι επιβάτες συμβάλλουν και τα εξαιρετικά νέα καθίσματα, με την εργονομική σχεδίαση και επένδυση από γνήσιο δέρμα ή υφασμάτινη με ένα ανάγλυφο υλικό στο κέντρο τους. Τα καθίσματα αυτά μπορούν να είναι και θερμαινόμενα, με επιλογή υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας ανεξάρτητα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Suzuki Alto: Μοντέρνο και οικονομικό
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Suzuki Drive ‘n Smile για ξέγνοιαστες αποδράσεις