Live Κίνηση
Περισσότερα
SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: 5+1 λόγοι που ξεχωρίζει

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki S-Cross: 5+1 λόγοι που ξεχωρίζει

SUZUKI 2021

Suzuki S-Cross: 5+1 λόγοι που ξεχωρίζει

SUZUKI 2021

Με το νέο S-Cross η Suzuki δημιουργεί ένα πολύ δυναμικό και όμορφο SUV το οποίο διαθέτει μία πλειάδα πλεονεκτημάτων το οποίο το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους σύγχρονους καταναλωτές αυτής της κατηγορίας που ζητούν ένα πολυτάλαντο όσο και αξιόπιστο αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και τις αποδράσεις στην φύση.

Advertisement
Advertisement

Σε μία κατηγορία με τεράστιο ανταγωνισμό όπως αυτή των σύγχρονων προσιτών SUV, η Suzuki ήταν και παραμένει ένα όνομα με ιδιαίτερη βαρύτητα και μακρά ιστορία στην πορεία εξέλιξης αυτού του τύπου των οχημάτων.

Και με το νέο S-Cross δείχνει ξεκάθαρα ότι στοχεύει να παραμείνει μία ισχυρή παρουσία και στο μέλλον, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει ένα πολύ ιδιαίτερο και δυναμικό σε εμφάνιση αυτοκίνητο με μοναδικές ικανότητες σε κάθε είδους έδαφος (χάρη και στην τετρακίνηση AllGrip Select), υβριδική τεχνολογία στους κινητήρες και όλες τα σύγχρονα συστήματα για την ασφάλεια και την ψηφιακή διασύνδεση των επιβατών.

Όμορφο και ξεχωριστό σε εμφάνιση, το νέο S-Cross διαθέτει μία πληθώρα χαρακτηριστικών που το κάνουν μία πολύ ελκυστική περίπτωση για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Ας δούμε πιο αναλυτικά τους πιο σημαντικούς λόγους που κάνουν το S-Cross μία από τις πιο σίγουρες και ολοκληρωμένες επιλογές αυτής της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

1. Καθηλωτική εμφάνιση και πολύ τολμηρό design. Οι αλλαγές που έφερε η Suzuki στο νέο S-Cross είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες, αφού καταφέρνει να κρατά τις βασικές αρχές ενός αυθεντικού SUV με μοντέρνες πινελιές και πολύ δυναμική παρουσία. Η τολμηρή του σχεδίαση χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή εμπρός μάσκα και τα μοντέρνα full LED φωτιστικά σώματα που προσδίδουν ένα ιδιαίτερα στιβαρό χαρακτήρα στο όλο σχέδιο.

2. Πλούσιο σαλόνι σε χώρους και τεχνολογία. Η Suzuki έχει αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα της καμπίνας, με καλύτερης ποιότητας πλαστικά και την γνωστή επιμονή της στην κατασκευαστική τελειότητα. Το μοντέρνο ταμπλό χαρακτηρίζεται από έντονο ψηφιακό υπόβαθρο, με την μεγάλη οθόνη πολυμέσων των 9 ιντσών να διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο υπάρχει στα συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης. Το σαλόνι διαθέτει εξαιρετική ευρυχωρία για πέντε επιβάτες ενώ και το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα στα 430 λίτρα αλλά και πολλές δυνατότητες εναλλακτικής διαμόρφωσης.

Advertisement

3. Εξαιρετικός κινητήρας BoosterJet με υβριδική τεχνολογία. Το νέο S-Cross εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1.4 λίτρων τούρμπο άμεσου ψεκασμού, με ιδιαίτερα σύγχρονη τεχνολογία και εξονυχιστική μελέτη στην διαμόρφωσή του. Η υβριδική τεχνολογία έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα θετικό στοιχείο στην συνολική παρουσία του κινητήρα, το οποίο χάρη στην έξυπνη λειτουργία του όχι μόνο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 αλλά εξασφαλίζει κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης με πιο άμεσο “τράβηγμα” από χαμηλά και πιο πολιτισμένη λειτουργία.

Advertisement

4. Σύστημα τετρακίνησης AllGrip Select: Το S-Cross μπορεί να κινηθεί με ευκολία σε κάθε είδους έδαφος χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία τετρακίνησης της Suzuki. Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες (Auto, Sport, Snow και Lock) οι οποίες διευκολύνουν τον οδηγό να επιλέξει τη ρύθμιση τετρακίνησης που ταιριάζει καλύτερα στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης προσαρμόζει τη ροπή που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και αξιοποιεί το ESP την ενέργεια του κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης και άλλα ενσωματωμένα συστήματα, για τη χρήση των τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης.

5. Πλούσια πακέτα εξοπλισμού. Το νέο S-Cross εφοδιάζεται με μία πληθώρα συστημάτων και στοιχείων εξοπλισμού που χαρακτηρίζουν αυτοκίνητα μεγαλύτερων και ακριβότερων κατηγοριών. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη σε διαστάσεις πανοραμική ηλιοροφή, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, διζωνικός κλιματισμός, ψηφιακά συστήματα διασύνδεσης με smartphones, καθώς και πολλές πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητα, όπως κονσόλα οροφής με φώτα ανάγνωσης, κεντρικό κουτί μπροστινής κονσόλας με θύρα USB, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός και κουτί κονσόλας, κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με ποτηροθήκες.

Advertisement

6. Προηγμένα συστήματα τεχνολογίας. Το νέο S-Cross διαθέτει τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, αξιοποιώντας τις κάμερες και τους αισθητήρες, για να υποστηρίξει τον οδηγό στην οδήγηση αλλά και στον τομέα της ασφάλειας.

Aπό τα συστήματα που εφοδιάζουν το SUV της Suzuki ξεχωρίζουμε τα Dual Sensor Brake Support (DSBS), Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας, προειδοποίηση εκτροπής, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου, σύστημα Hill Hold, σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, εμπρόσθιοι και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτές είναι οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Επίσημο: Το νέο Suzuki S-Cross (+video)
Νέο Suzuki S-Cross: Ευρύχωρο σαλόνι με αναβαθμισμένη ποιότητα και εξοπλισμό