Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Hollywood “μύρισε” δις από το αυτοκίνητο…

Ελλάδα 14:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hollywood “μύρισε” δις από το αυτοκίνητο…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Hollywood “μύρισε” δις από το αυτοκίνητο…

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας, ίσως να μην είναι μακριά η μέρα που κατά τη μετακίνησή μας με το αυτοκίνητο, θα παρακολουθούμε τη σειρά ή την ταινία της επιλογής μας..

Advertisement
Advertisement

ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (rk@newsauto.gr)

Μετά τη διάδοση της τεχνολογίας από τη Motorola και για σχεδόν 90 χρόνια, ο επικρατέστερος τρόπος ψυχαγωγίας κατά την οδήγηση είναι το ραδιόφωνο. Παράλληλα, έκανε την εμφάνισή της η κασέτα, που έδωσε με τη σειρά της τη σκυτάλη στο CD player,το οποίο διαδέχθηκε το mp3 player.

Ο λόγος που καθυστέρησε η εξέλιξη του τρόπου ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ο οδηγός έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στο δρόμο και να μην αποσπάται η προσοχή του.
Αυτό, ακριβώς, έρχεται να αλλάξει ριζικά η αυτόνομη οδήγηση. Εφόσον,λοιπόν,τα αυτόνομα οχήματα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας, σειρά θα έχει ο τρόπος αναψυχής των επιβαινόντων, που θα μπορεί πλέον να γίνει, όχι μόνο μέσω πηγών ήχου άλλα και εικόνας. Σε αυτό το σημείο, θα συμβούν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη βιομηχανία του κινηματογράφου…

Advertisement
Advertisement

Η εφημερίδα “Hollywood Reporter” αναφέρει, πως η πίτα που θα διεκδικήσουν οι εταιρείες που θα ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι της ψυχαγωγίας, θα μπορούσε να ανέλθει στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως!
Παράλληλα, σε συνέντευξη του ο Ted Schilowitz από την -“τεράστια” σε μεγέθη αμερικανική εταιρία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures- μας εξηγεί: «Αν κοιτάξετε το παρμπρίζ και τα παράθυρα, είναι “οθόνες” και βρίσκονται στη σωστή απόσταση για να γίνουν “πόρτες” ψυχαγωγίας. Μπορεί το παρμπρίζ να είναι η κινηματογραφική οθόνη του αύριο;».

Θα μπορούσε, λοιπόν,ο κινηματογράφος του μέλλοντος να …σταθμεύει στο γκαράζ μας;
Ίδωμεν…