Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Μύκονος: Ιστορίες τρέλας με ξαπλώστρες, σαμπάνιες και καλλονές σε αναζήτηση

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μύκονος: Ιστορίες τρέλας με ξαπλώστρες, σαμπάνιες και καλλονές σε αναζήτηση

MIRROR

Μύκονος: Ιστορίες τρέλας με ξαπλώστρες, σαμπάνιες και καλλονές σε αναζήτηση

MIRROR

Πως χτίσθηκε ο μύθος του Nammos με τα μυθικά ρεζερβέ, τα περίεργα πλήθη και τα μυθικά tips που άνοιξε πρώτο τον δρόμο για τους επόμενους

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο για τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά καιρούς στα λίγα τετραγωνικά μέτρα της Ψαρούς, από εκείνη την ημέρα του 2003, που το Nammos ξεκίνησε να λειτουργεί, αλλάζοντας άρδην τα μέχρι τότε standards του νησιού των ανέμων. Η επιτυχία του σε μια Ελλάδα όπου το χρήμα έρεε τότε άφθονο, ήταν σαν ένα κύμα που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, αφού όλη η Ελλάδα ήθελε ξαφνικά να απολαύσει τις ξαπλώστρες του.

SOS: Μακριά από αυτή τη μάσκα…

Το καλοκαίρι του 2006 γνωστός δικηγόρος κομπάζει στην παρέα του ότι «Εγώ ρε, δεν αγχώνομαι. Έχω δώσει τρεις χιλιάδες ευρώ από την αρχή της σεζόν και το σετ μου με περιμένει ότι ώρα και αν έρθω». Δεν είναι ο μόνος, αφού όλη εγχώρια σόου μπιζ, επιχειρηματίες, εκδότες, εφοπλιστές, ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές εκτοξεύουν την φήμη του Nammos σε δυσθεώρητα ύψη. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Δημήτρη Κοντομηνά, την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αντώνη και την Έλενα Λυμπέρη κ.α. Βέβαια οι τρεις χιλιάδες ευρώ του δικηγόρου, αποδείχτηκαν στα μετέπειτα χρόνια, σταγόνα στον ωκεανό, αφού υπήρξαν περιστατικά που κόντεψαν να τρελάνουν κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα από αυτά πρωταγωνίστησε Σαουδάραβας πρίγκιπας ο οποίος αφίχθη απροειδοποίητα στην Ψαρού, πριν από τρία χρόνια, γύρω στις τρεις η ώρα το μεσημέρι. Ήθελε τέσσερις ξαπλώστρες αλλά όταν ο υπεύθυνος του εξήγησε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, αφού όλη η παραλία ήταν γεμάτη ο μελαψός άνδρας δεν έδειξε να πτοείται. «Πόσα χρειάζεται να δώσω για να με βάλετε να κάτσω;» ρώτησε και 0 υπεύθυνος περισσότερο για να τελειώνει μαζί του και εν είδη αστείου, φέρεται να του είπε «εκατόν ογδόντα χιλιάδες ευρώ». Ο μύθος της Μυκόνου λέει ότι ο Άραβας πλήρωσε αυτά τα λεφτά για να κάτσει μερικές ώρες στο πριγκιπάτο του Nammos, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους το πληροφορήθηκαν.

Στρατιωτική σύγκριση 2020: Ελλάδα vs Τουρκία

Δεν είναι ο μόνος φυσικά που πληρώνει τέτοια ποσά σε ένα νησί, όπου οι τζίροι τα τελευταία χρόνια εκτοξεύονται μαζί με τις τιμές.
Στο Scorpios άγνωστος ξένος επιχειρηματίας με την παρέα του ξεπέρασαν τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, ανοίγοντας σαμπάνιες μέχρι τελικής πτώσεως στο next big thing του νησιού, όπως αποδείχτηκε. Στην παρέα του ήταν και ένα μπουκέτο καλλονές με μαγιό που έκρυβαν τα απολύτως απαραίτητα, από αυτές που αναζητούν τον πρίγκιπα των ονείρων τους ή τον χορηγό των διακοπών τους. Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το 2017, νεαρός γόνος γνωστότατης οικογένειας Λιβανέζων βρέθηκε να πολιορκείται από τέσσερις νεαρές μέσα σε γνωστό κλαμπ της χώρας, οι οποίες είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του και έσπευσαν.

Ποιός Έλληνας εφοπλιστής έχει τις ακριβότερες βίλες;

Advertisement

Έφυγε μαζί τους για το Guzel, αφού πρώτα πλήρωσε γύρω στις πέντε χιλιάδες ευρώ λογαριασμό, συνεχίζοντας την ούτως ή άλλως-όπως εξελίχτηκε-μεγάλη βραδιά του στο νησί που τα βλέπεις όλα και τα κάνεις όλα, αρκεί να έχεις «λεπτά» αισθήματα…

Ο Nusr-et δεν καταλαβαίνει από κορωνοϊό στην Μύκονο (video)