Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Έκλεψαν τη Χ7 του Tom Cruise αλλά εκείνος «κλαίει» για άλλο λόγο

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκλεψαν τη Χ7 του Tom Cruise αλλά εκείνος «κλαίει» για άλλο λόγο

MIRROR

Έκλεψαν τη Χ7 του Tom Cruise αλλά εκείνος «κλαίει» για άλλο λόγο

MIRROR

Μια BMW X7 την οποία ο Tom Cruise χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του στην Αγγλία, εκλάπη, παρά την παρουσία των ακριβοπληρωμένων σωματοφυλάκων στο σημείο.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με το αυτοκίνητο, ο star του Hollywood έχασε και τις αποσκευές του με το προφανώς αρκετά ακριβό περιεχόμενο και αυτή ήταν η «λεπτομέρεια» που τον ενόχλησε περισσότερο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αγγλία εδώ και μήνες, δουλεύοντας στην παραγωγή του Mission Impossible 7. Αυτή την εβδομάδα, η παραγωγή σταμάτησε στο West Midlands, στο Birmingham, όπου ο σιδηροδρομικός σταθμός μετατράπηκε σε αεροδρόμιο του Dubai για να γυριστούν και εκεί κάποιες σκηνές δράσης.

Advertisement
Advertisement

Ο Cruise βρέθηκε σε μια έπαυλη στο Kent αλλά για τη συγκεκριμένη σκηνή, πέρασε για λίγο από το Grand Hotel στο κέντρο της πόλης, με μια BMW X7 που του είχε διαθέσει η τοπική αντιπροσωπεία για τις μετακινήσεις του στην περιοχή. Αυτό ήταν το αυτοκίνητο που κλάπηκε πριν λίγες μέρες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μέσα σε ένα parking του ξενοδοχείου, σε κοντινή απόσταση από τις κεντρικές του εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική συσκευή, οι κλέφτες κατάφεραν να το πάρουν ακριβώς κάτω από τη μύτη των ανθρώπων της ασφάλειας του Cruise, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του σωματοφύλακα που εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη οδηγού.

Advertisement

Η κλοπή αυτοκινήτου μάλλον δεν θα ενοχλούσε τόσο πολύ τον ηθοποιό, αν μέσα στο χώρο των αποσκευών, δεν βρισκόντουσαν οι πολύ ακριβές αποσκευές του. Στη συνέχεια, χάρη στο σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου, η BMW Χ7 βρέθηκε πολύ σύντομα από τις αρχές και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι αποσκευές όμως με τα προσωπικά αντικείμενα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ του Tom Cruise, είχαν κάνει φτερά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα καταφέρνει η BMW M4 στο τεστ ταράνδου; (+video)
Πουλήθηκε η Porsche 911 Carrera Targa του Tom Cruise (+video)
Τι αυτοκίνητο θα πρωταγωνιστήσει στο νέο «Mission: Impossible» (vid)