Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Σε ποιον ανήκει η ακριβότερη βίλα στην Ελλάδα

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ποιον ανήκει η ακριβότερη βίλα στην Ελλάδα

MIRROR

Σε ποιον ανήκει η ακριβότερη βίλα στην Ελλάδα

MIRROR

Όποιος επιθυμεί μπορεί να την νοικιάσει με 112.000 ευρώ την εβδομάδα!

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε εφτά στρέμματα βρίσκεται η ακριβότερη βίλα της Μυκόνου που πωλείται με ένα τίμημα που ζαλίζει, αφού ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να καταβάλλει 23.000.000 ευρώ για να την αποκτήσει.

Μια εκπληκτική κατοικία χιλίων πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων. Περιλαμβάνει ουσιαστικά τρεις βίλες σε μία, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τριάντα άτομα και να ανήκει στον κύριο Ιωάννη Γεωργιάδη, εφοπλιστή πολύ χαμηλών τόνων και λάτρη της αυτοκίνησης με μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων.

Στη Μύκονο όλοι όσοι αναφέρονται στην Vila Alegria ξέρουν τον ιδιοκτήτη της ως έναν εφοπλιστή, ενώ η εκπληκτική κατοικία φιγουράριζε σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα διάσημου οίκου στον χώρο του real estate ως η ακριβότερη που πωλείται στο νησί των ανέμων χωρίς να αναφέρεται το όνομά της.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε πως η βίλα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση με την τιμή για τον Αύγουστο να είναι στα 112.000 ευρώ την εβδομάδα!

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποκαλείται «Το κόσμημα του Αιγαίου» και υπάρχουν φυσικά βίντεο και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν σε όλο το μεγαλείο την απίστευτη αυτή βίλα.
Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη άποψη από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί αποκλειστικά στον χώρο του real estate, οι οποίοι θεωρούν ότι τα 23.000.000 ευρώ που ζητούν οι Sotheby’s, είναι εξωπραγματική τιμή, όσο glam και αν είναι η συγκεκριμένη κατοικία.

Τρεις από αυτούς έχουν πει κατά καιρούς σε φίλους και πελάτες ότι η maximum τιμή για την Vila Alegria, δεν δύναται να ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ αρνούμενη, σύμφωνα με άλλους, να δεχτούν ότι η Μύκονος έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Η τιμή της-σχεδόν τέσσερις φορές πιο πάνω έχει εκτιμηθεί σύμφωνα με τους συγκεκριμένους-ειδικά για την περιοχή στην οποία βρίσκεται, λένε ότι πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από κάποιον, ειδικά αν γνωρίζει από το real estate της Μυκόνου. Κάτι όμως που τους διαφεύγει είναι έχουν ήδη εμφανιστεί δύο υποψήφιοι αγοραστές για το εκπληκτικό αυτό σπίτι, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Advertisement

Σουίτες, master bedrooms και ελικοδρόμιο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γνωστού οίκου, το όνομα «Κόσμημα του Αιγαίου» είναι το μόνο που θα μπορούσε να ταιριάζει σε αυτή την επιβλητική ιδιοκτησία. Πάρα πολλοί επισκέπτες υψηλού εισοδήματος που είχαν την τύχη να μείνουν εκεί, έμειναν όπως όλοι με το στόμα ανοιχτό εισερχόμενοι στο τεράστιο σαλόνι όπου κυριαρχεί το εκτυφλωτικό λευκό. Εκεί, όπου η πανοραμική θέα προς το Αιγαίο κόβει την ανάσα και η σικ πολυτέλεια αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο. Τριάντα άνθρωποι μπορούν να κοιμηθούν στις έξι σουίτες και στα εφτά master bedrooms που υπάρχουν, διακοσμημένα και απόλυτα εναρμονισμένα με την αισθητική των Κυκλάδων.

Η βίλα προσφέρει απόλυτη απομόνωση, ευρισκόμενη μέσα σε ένα οικόπεδο επτά στρεμμάτων, και σε απόσταση λίγων λεπτών, μακριά από τις παραλίες στο Καλό Λιβάδι και τον Καλαφάτη. Οι τελευταίες χαρακτηρίζονται ως δυο από τις πλέον κοσμοπολίτικες του νησιού, κάτι που ισχύει σίγουρα για το Καλό Λιβάδι, αλλά όχι για τον Καλαφάτη, που ποτέ δεν είχε το ειδικό βάρος της Ψαρούς ή της Παράγκας με το Scorpios.

Advertisement

Όμως αυτά λίγη σημασία έχουν για την ακριβότερη βίλα της Μυκόνου, η οποία διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα με θέα στο Αιγαίο, εκκλησάκι όπου τελούνται γάμοι αλλά και ελικοδρόμιο. Το τελευταίο υπάρχει για τους πελάτες που δεν επιθυμούν καθόλου να τους δουν και έρχονται με ελικόπτερο για να απολαύσουν τις ανέσεις του συγκροτήματος.

Υπάρχει φυσικά προσωπικό σε 24ωρη βάση για να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, σεφ που ετοιμάζει πρωινό, γεύμα και δείπνο για όσα άτομα του ζητηθεί, καθώς και γυμναστήριο γι’ αυτούς που δεν εγκαταλείπουν την άσκηση, ούτε στις διακοπές.

Ακριβέ μου παράδεισε

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να μείνουν στο White house που βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας και διαθέτει δύο σουίτες κάτω και δύο επάνω. Οι τρεις διαθέτουν και τζακούζι για χαλαρωτικές στιγμές, ενώ υπάρχει φυσικά κελάρι με εκλεκτά κρασιά, σαμπάνιες και ποτά για να απολαύσουν.

Το Stone House εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει μια σουίτα και οχτώ master bedrooms, ενώ υπάρχουν και δύο διαμερίσματα εκατόν πενήντα και εκατόν δέκα τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, το καθένα με δύο κρεβατοκάμαρες. Υπάρχει φυσικά μπάρμεπκιου, pool bar, οδηγός ή οδηγοί αν το επιθυμούν οι πελάτες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και spa για τις κυρίες που πάντα λατρεύουν την ανανέωση. Όποιοι επιθυμούν μπορεί να έχουν τον δικό τους μπάτλερ και σερβιτόρο, οι οποίοι θα φροντίζουν να ικανοποιούν τα θέλω τους, επίσης επί 24ωρου βάσεως.

Όσο για το κόστος ενοικίασης; Ποικίλει σύμφωνα με τα όσα ακούγονται αλλά δεν πέφτει κάτω από τις 20.000 ευρώ την ημέρα για την ακριβότερη έπαυλη του νησιού των ανέμων. Όσο για τον ιδιοκτήτη της; Ελάχιστες φορές την χρησιμοποιεί, προτιμώντας να την εκμεταλλεύεται την καλοκαιρινή σεζόν, κάνοντας έτσι απόσβεση στην επένδυσή του.

Πρόπερσι μάλιστα to team της Vila Alegria παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη βίλα επτά αστέρων στα Luxury Hospitality & Lifestyle Awards που έλαβαν χώρα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Δείγμα και αυτό λένε οι γνώστες για το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι έχοντες το προνόμιο να κάνουν διακοπές σε μια εξαιρετική κατοικία.