Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με στιλ και ποιότητα

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με στιλ και ποιότητα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με στιλ και ποιότητα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το www.cars4kids.gr είναι ένα site με παιδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ηλεκτρικές μηχανές για παιδιά ηλικίας από 1-12 ετών. Στόχος της εταιρείας είναι να χαρίσουν στα παιδιά την πρώτη τους οδηγική εμπειρία συνδυάζοντας το στιλ με την ποιότητα.

Advertisement
Advertisement

Μπαίνοντας πλέον σε γιορτινή περίοδο, όλοι μας πρέπει να εξασφαλίσουμε τα δώρα που είθισται να ανταλλάζουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Βέβαια, αναπολώντας τα παιδικά μας χρόνια, θυμόμαστε πόσο πολύ λαχταρούσαμε να έρθουν οι γιορτές, ώστε να πάρουμε τα δώρα μας από τον… Άγιο Βασίλη!

Αυτή τη φορά όμως, ο “Άγιος Βασίλης” μπορεί να είμαστε εμείς και τι καλύτερο από το να παραγγείλουμε διαδικτυακά ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το βλαστάρι μας;

Advertisement
Advertisement

Από το 2011 το www.cars4kids.gr ακουλουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς εξέλιξης της παγκόσμιας αγοράς εισάγει τα μεγαλύτερα & καλύτερα brand names της παγκόσμιας αγοράς όπως Αprillia, Audi, Bentley, BMW, Ford, Kawasaki, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Porsche, Land Rover, Stiga.

ΟΛΑ με γνήσια σήματα & πιστοποιητικά γνησιότητας.

Advertisement

Είναι αδύνατον να μην ενθουσιαστεί ένα παιδί με αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα. Ο λόγος; Oλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα από το www.cars4kids.gr είναι ειδικές εκδόσεις με δερμάτινα καθίσματα, τροχούς με λάστιχο, αναρτήσεις, οθόνη ΜΡ4 με Τouch Screen, Spray Painting βαφή, κλειδί εκκίνησης, φώτα LED και άλλα. Συνοδεύονται με 2 χρόνια εγγύηση, δωρεάν παράδοση στην Αθήνα και δωρεάν συναρμολόγηση. Ουσιαστικά, είναι μια μικρογραφία ενός κανονικού premium αυτοκινήτου.

Advertisement

Η ποιότητα, αλλά και το “aftersales” είναι δεδομένο. Το www.cars4kids.gr διαθέτει Πτυχιούχο Μηχανολόγο για οποιαδήποτε επισκευή-service χρειαστεί και υπάρχουν ανταλλακτικά για ολα τα μοντελα. Δυνατότητα άμεσης αποστολής σε όλη την Ελλάδα & online εξυπηρέτησης μέσω Viber, Skype, Messenger.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν License Agreement καθώς κατασκευάζονται κατόπιν έγκρισης των εταιρειών (Under License) και πληρούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές Ασφαλείας (C.E.) & Τest Report.

Advertisement