Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Volvo XC40 Recharge

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Volvo XC40 Recharge

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Volvo XC40 Recharge

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo XC40 σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το XC40 Recharge, το οποίο ξεκίνησε να παράγεται στα τέλη του 2020, είναι το πρώτο από μία μεγάλη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, τα οποία θα παρουσιάσει η σουηδική εταιρία μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η ηλεκτρική έκδοση του best seller XC40 που κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς το 2018, το Volvo XC40 Recharge βασίζεται στην πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture), μια άκρως προηγμένη δομή αμαξώματος.

Το τετρακίνητο XC40 Recharge προσφέρει αυτονομία πάνω από 400 km (με βάση το πρότυπο WLTP) με μία και μοναδική φόρτιση, ενώ αποδίδει ισχύ 408 ίππων. Η μπαταρία του μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της σε σχεδόν 40 λεπτά με τη χρήση συστήματος ταχείας φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Volvo XC40 Recharge P8 AWD

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για του Volvo XC40 Recharge

Δείτε την παρουσίαση

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πάντα για το Volvo XC40 Recharge (video)
Όλες οι εκδόσεις του Volvo XC40
Volvo XC40 Urban Aktiv: To απόλυτο lifestyle SUV για περιπετειώδεις αποδράσεις

Advertisement