Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda Jazz

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda Jazz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Honda Jazz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο Honda Jazz σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εποχή φέρνει τη Honda πιο κοντά στον… ηλεκτρισμό με το νέο Jazz να υποδέχεται την «πράσινη» τεχνολογία. Το νέο υβριδικό Honda Jazz συνεχίζει να φέρει όλα εκείνα τα στοιχεία που το διαφοροποιούσε από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας, όπως η εντυπωσιακή πρακτικότητα και το χωροταξικό του ταλέντο.

Η σημαντικότερη αλλαγή του Jazz σε σχέση με το παρελθόν αφορά τη νέα υβριδική μονάδα e:HEV η οποία αποτελείται από έναν θερμικό βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Η συνολική ισχύς του υβριδικού συστήματος φθάνει τους 109 ίππους και τα 25,8 χλγμ. ροπής επιτρέποντας στο Jazz να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,4’’ και να φθάνει την τελική ταχύτητα των 175 χλμ./ώρα τη στιγμή που η μέση κατανάλωση στον κύκλο WLTP διαμορφώνεται στα 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 102 gr/km.

Advertisement
Advertisement

Honda Jazz new

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το Honda Jazz, να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε και να κλείσετε Test Drive.

Δείτε την παρουσίαση