Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass: Τα οφέλη του συστήματος 4xe

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Jeep Compass: Τα οφέλη του συστήματος 4xe

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέο Jeep Compass: Τα οφέλη του συστήματος 4xe

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο Jeep Compass plug-in hybrid 4xe “εξαπολύει” τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει ο συνδυασμός ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα 4xe παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, ηλεκτρικής ισχύος, κατανάλωσης καυσίμου και χρόνου φόρτισης. Ο συνδυασμός των δύο κινητήρων εξασφαλίζει εξαιρετική συμπεριφορά οδήγησης με ικανότητα κίνησης 4×4, μειωμένες εκπομπές ρύπων και κορυφαία αποδοτικότητα.

Οικονομία
Ο κινητήρας είναι ειδικά σχεδιασμένος για να παρέχει αυξημένη οικονομία καυσίμου, χάρη στην ενσωμάτωση ενός ηλεκτροκινητήρα και μπαταριών στον πίσω άξονα, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη μηχανικής σύνδεσης μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα.

Υψηλή πρόσφυση
Το σύστημα 4xe διατηρεί το όχημά σας ευσταθές και εύκολο στους ελιγμούς σε οποιοδήποτε περιβάλλον οδήγησης, προσαρμόζοντας τη ροπή που μεταφέρεται στους τροχούς και εξασφαλίζοντας εξαιρετικό έλεγχο. Με άλλα λόγια, με το 4xe η τετρακίνηση είναι πάντα εγγυημένη κατά τη χρήση της υβριδικής λειτουργίας, ακόμα και όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι χαμηλό.

Advertisement
Advertisement

Ανάκτηση ενέργειας
Η φόρτιση της μπαταρίας ενώ οδηγείτε είναι γρήγορη και εύκολη με τη λειτουργία e-coasting, η οποία χρησιμοποιεί την επιβράδυνση κατά το φρενάρισμα ως μέσο φόρτισης.

Εξαιρετικές off-road δυνατότητες
Ολόκληρο το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει αυξημένη ροπή στις χαμηλές στροφές, χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος μπορεί να αποδώσει τη μέγιστη ροπή του από την πρώτη κιόλας στιγμή της οδήγησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ειδική έκδοση 80th Anniversary του νέου Jeep Compass
Το νέο Jeep Compass “πάει” και ηλεκτρικά
Σύγχρονο και μοντέρνο το νέο Jeep Compass

Advertisement