Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Jaguar E-Pace: Ασφαλής κάτω από όλες τις συνθήκες

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar E-Pace: Ασφαλής κάτω από όλες τις συνθήκες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Jaguar E-Pace: Ασφαλής κάτω από όλες τις συνθήκες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα Jaguar E-Pace επιτρέπει στον οδηγό και τους επιβάτες να απολαύσουν τη διαδρομή εντός του πολυτελούς εσωτερικού, ενώ το compact SUV αναλαμβάνει την ασφάλεια τους σε όλες του τις μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η αίσθηση ασφάλειας που αναβλύζει από τη Jaguar E-Pace είναι παραπάνω από δεδομένη, χάρη στα κορυφαία συστήματα, τα οποία κρατούν τον οδηγό και τους επιβάτες χαρούμενους και χαμογελαστούς.

Η Jaguar E-Pace εφοδιάζεται με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ενώ στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Plug-in υβριδικό σύνολο. Το τελευταίο προσφέρει άμεση απόκριση και εξαιρετική λειτουργία, γεγονός που ενισχύει την ασφάλεια σε συνθήκες, όπου χρειάζεται η ακαριαία επιτάχυνση. Πιο συγκεκριμένα, η Jaguar E-Pace P300e αποδίδει 309 ίππους και 540 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει στα στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 6,5 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αντιστοιχεί σε 216 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, για αξιόπιστες επιδόσεις σε κάθε είδους εδαφικές συνθήκες, το σύστημα All Wheel Drive (AWD) ελέγχει έξυπνα την κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Βελτιστοποιώντας την ελκτική πρόσφυση, το All Wheel Drive βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά και προσφέρει μεγαλύτερη ευστάθεια σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς θυσίες στην απόλαυση του ταξιδιού.

Προαιρετικό σύστημα Adaptive Dynamics υποστηρίζει με ακρίβεια τη δυναμική συμπεριφορά και την ευελιξία, παρακολουθώντας τις θέσεις των τροχών και τις κινήσεις του αμαξώματος. Η ανάρτηση με προσαρμοζόμενο έλεγχο απόσβεσης πετυχαίνει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ άνεσης, ποιότητας κύλισης και ευελιξίας. Ακόμα, το σύστημα Configurable Adaptive Dynamics επιτρέπει να διαμορφώνετε και να προσαρμόζετε τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, μαζί με το Active Driveline, πετυχαίνοντας μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Advertisement

Η Jaguar E-Pace μπορεί να κάνει τη νύχτα… μέρα! Εξοπλίζεται προαιρετικά με τα φώτα Pixel LED που περιλαμβάνουν ενεργά φλας (Animated Directional Indicators). Το σύστημα Adaptive Driving Beam βελτιώνει την ορατότητα στο σκοτάδι, αναπροσαρμόζοντας τη δέσμη φωτός, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί των αντίθετα διερχόμενων οχημάτων.

Advertisement

Επομένως, η E-Pace διαθέτει όλα τα εφόδια ώστε να παραμένουν τόσο οι επιβαίνοντες όσο και το αυτοκίνητο ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα της Jaguar E-Pace
Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace
To high class εσωτερικό της Jaguar E-Pace