Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ανανέωση της Jaguar E-Pace φέρνει και κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα στο πολυτελές SUV, τα οποία βοηθούν, ψυχαγωγούν και προστατεύουν τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Η E-Pace συνοδεύεται από αναβαθμισμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ το wireless Apple CarPlay® διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Η ασύρματη τεχνολογία Wireless Android Auto™ διατίθεται επίσης ως στοιχείο στάνταρ εξοπλισμού. Και τα δύο θα προσφέρονται μέσω μιας ενημέρωσης SOTA για όλα τα μοντέλα της E-Pace που είναι εξοπλισμένα με Pivi και Pivi Pro – αναπαράγοντας πιστά την οθόνη του smartphone του πελάτη στην κεντρική οθόνη αφής και προσφέροντας στους οδηγούς πολλαπλούς τρόπους ελέγχου των λειτουργιών infotainment και τηλεφώνου. Η E-Pace διατίθεται επίσης με σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευής.

Το προηγμένο σύστημα infotainment Pivi Pro της Jaguar ξεκινά ταχύτατα λόγω ξεχωριστής τροφοδοσίας ρεύματος, ενώ περιλαμβάνει μία σειρά ενσωματωμένων εφαρμογών (apps) και τεχνολογία dual-SIM (με δύο κάρτες SIM) για την ενεργοποίηση πολλών λειτουργιών ταυτόχρονα όπως αναπαραγωγή πολυμέσων και λήψη ενημερώσεων. Στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχει και το πακέτο Online, το οποίο προσφέρει και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενσωματωμένης κάρτας SIM, που παρέχει πρόσβαση σε απεριόριστο streaming media, οnline αναγνώριση φωνής, δελτία πρόγνωσης καιρού και online συγχρονισμό ημερολογίου.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογία Pivi Pro συμπληρώνεται από το σύστημα ψηφιακών οργάνων Interactive Driver Display 12,3” (Διαδραστική Οθόνη Οδηγού) με αναβαθμισμένα γραφικά, πλήρως προσαρμοζόμενη διάταξη απεικόνισης, πληροφορίες πολυμέσων, λειτουργίες τηλεφώνου ή προβολής χαρτών σε full-screen για το σύστημα πλοήγησης. Με το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display, η τεχνολογία εσωτερικού της E-Pace επιτρέπει στον οδηγό να εξατομικεύει εύκολα ενδείξεις και απεικονίσεις.

Το σύστημα Cabin Air Purification βελτιώνει την ποιότητα αέρα της καμπίνας μέσω νανοτεχνολογίας (Nanoe technology), που αφαιρεί αλλεργιογόνες ουσίες και ανεπιθύμητες οσμές. Το προηγμένο σύστημα διαθέτει φίλτρο PM2.5, που συγκρατεί τα πολύ λεπτά σωματίδια – μεταξύ άλλων και τα σωματίδια PM2.5 – με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας των επιβατών και ενεργοποιείται από το μπουτόν ‘Purify’ στην κεντρική οθόνη αφής.

Advertisement

Στο πλαίσιο των τελευταίων αναβαθμίσεων, το σύστημα αυτόματης υποβοήθησης μεγάλης σκάλας φώτων Auto High Beam Assist τοποθετείται στάνταρ στα μοντέλα E-Pace S – μέχρι πρότινος στάνταρ στις εκδόσεις SE και HSE – ενώ οι επιλογές καθισμάτων έχουν απλοποιηθεί, για να μπορούν οι πελάτες εύκολα να παραγγέλνουν την ιδανική E-Pace. Το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα Meridian Audio Sound προσφέρεται τώρα στάνταρ από την έκδοση SE, ενώ λειτουργίας μνήμης για τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα καθίσματα ανήκουν τώρα στο βασικό εξοπλισμό των μοντέλων S.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H high tech υβριδική Jaguar E-Pace
H εντυπωσιακή Jaguar E-Pace 300 SPORT
H πλήρης γκάμα κινητήρων της Jaguar E-Pace