Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης της Jaguar E-Pace

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης της Jaguar E-Pace

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Προσθέστε πινελιές προσωπικού στυλ ή εξοπλίστε την Jaguar E‑Pace με πρακτικά αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Επιλέγοντας προτάσεις από την πολυπληθή γκάμα μας, μπορείτε να διαμορφώσετε το αυτοκίνητό σας ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ακόμα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από μια αποκλειστική συλλογή πολυτελών ειδών ένδυσης, αξεσουάρ και δώρων είναι εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα της βρετανικής μάρκας και τη σχεδίασή τους.

Από πλευράς εξοπλισμού, η Jaguar προσφέρει μια σειρά από εξωτερικές αιθητικές και πρακτικές αναβαθμίσεις όπως είναι τα πλαϊνά σκαλοπάτια τόσο για πιο εύκολη επιβίβαση/αποβίβαση από το αυτοκίνητο όσο και για να χαρίζει έναν πιο off-road χαρακτήρα στο compact SUV. Παράλληλα, η ασημένια ποδιά και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών από ανθρακόνημα προσθέτουν πόντους στην δυναμική ομορφιά της ανανεωμένης E-Pace.

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό της E-Pace, υπάρχουν οι επιλογές του πολυτελούς χαλιού στον χώρο αποσκευών ή την αλουμινένια προστασία στο “σκαλί” του πορτμπαγκάζ. Σημαντικές αισθητικές πινελιές αποτελούν οι φωτιζόμενες πλακέτες στο εσωτερικό μαρσπιέ, καθώς και τα αλουμινένια σπορ πεντάλ. Γνήσιο ψυγείο της Jaguar μπορεί να τοποθετηθεί στη θέση ανάμεσα από τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα και ειδικά σκίαστρα στα πίσω παράθυρα. Αξίζει να σημειωθεί η πληθώρα επιλογών διάταξης της πλάτης των εμπρός καθισμάτων για περισσότερους χώρους αποθήκευσης.

Εάν τώρα είστε αθλητικός τύπος, στην οροφή της E-Pace μπορείτε να τοποθετήσετε τα πάντα, από ποδήλατα μέχρι και θέσεις για δύο καγιάκ, ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει και μια σειρά από κοτσαδόρους.

Advertisement

Αναφορικά με τους τροχούς, μια τεράστια γκάμα ζαντών (σχεδίων και διαστάσεων) θα ικανοποιήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο. Φυσικά, η Jaguar μπορεί να “ντύσει” τον ελκυστικό τροχό σας με αλυσίδες χιονιού ή ¨κουβέρτες” για τα ελαστικά για καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια Jaguar E-Pace σας ταιριάζει;
Τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά της Jaguar E-Pace
Τα υπερ-σύγχρονα συστήματα ασφαλείας της Jaguar E-Pace