Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι καλύτερες προσφορές αυτοκινήτων είναι… εδώ!

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι καλύτερες προσφορές αυτοκινήτων είναι… εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι καλύτερες προσφορές αυτοκινήτων είναι… εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αυτή είναι η εποχή που η απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη όσο ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η ελληνική αγορά έχει “κατακλυστεί” με νέα μοντέλα. Το σύνολο-σχεδόν-των κατασκευαστών διαθέτουν πλήρη γκάμα μοντέλων σε όλες τις hot κατηγορίες. Παράλληλα, οι προσφορές που είναι σε ισχύ, στον τομέα του καινούργιου αυτοκινήτου, καθιστούν την εποχή ιδανική για άμεση επένδυση σε ένα νέο και ασφαλές αυτοκίνητο. Πού μπορεί, όμως, να βρει κάποιος τις καλύτερες προσφορές και να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση;

Ο Όμιλος Σφακιανάκης, που βρίσκεται στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, ανακοινώνει δελεαστικές προσφορές για όλες -σχεδόν- τις μάρκες αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων BMW, MINI, Opel, Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Renault Dacia, Nissan, Skoda, Jeep, Cadillac, καθώς και μοτοσικλετών BMW Motorrad.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη γκάμα από ευέλικτα και συμφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να αποκτήσει εύκολα το αυτοκίνητο που επιθυμεί. Εκτός των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων για τις παραπάνω φίρμες,

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει, δείτε την προσφορά που “τρέχει” και συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσει μαζί σας:

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΑΡΚΑ

Advertisement

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ SUZUKI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

SUZUKISuzuki Ignis
Με εμπειρία στα προϊόντα Suzuki που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. σε καλωσορίζει στην οικογένειά της. Χρειάστηκαν περισσότερα από 100 χρόνια, ώστε να γίνει η Suzuki ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Τα σημαντικότερα στοιχεία της μάρκας είναι οι καινοτομίες που την χαρακτηρίζουν, η ποιότητα των αυτοκινήτων που φαίνεται στην καθημερινή χρήση τους και η ιδιαίτερη ταυτότητά τους. Γιατί το κάθε Suzuki, “συνοδεύει” επιτυχημένα τον κάτοχό του σε κάθε στιγμή της ζωής του!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ALFA ROMEO ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Advertisement

ALFA ROMEO
Η εταιρία Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής ALFA-ROMEO από τον Φεβρουάριο του 2008. Διαθέτει κάθετες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης σε Αττική ,Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία. Μετά από 8 χρόνια έντονης ανάπτυξης η εταιρία είναι πλέον No1 διανομέας και επισκευαστής επιβατικών αυτοκινήτων ALFA ROMEO.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

BMW

Η Σφακιανάκης Α.Ε.B.E με 2 υπερσύγχρονες μονάδες στην Αθήνα (Λ.Κηφισού 36, γέφυρα Ροσινιόλ & Λ.Κηφισίας 53, Μαρούσι) σας προσκαλεί να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία BMW. Οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης θα απολαύσουν την εμπειρία test drive μοναδικών αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά, θα επιλέξουν εξοπλισμό και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ θα απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και πιστοποιημένους μηχανικούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ DACIA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

DACIA

Στα καταστήματα της Dacia Σφακιανάκης θα βρείτε ολοκληρωμένη γκάμα εκθεσιακών μοντέλων Renault-Dacia, δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα, ανταλλαγή του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης καθώς και δυνατότητα χρονομίσθωσης / leasing. Επιπλέον, στο συνεργείο της Dacia Σφακιανάκης θα βρείτε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό, διαγνωστικά με τεχνολογία αιχμής, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Dacia.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ FIAT-ABARTH ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

FIAT-ABARTH

Η FIAT Σφακιανάκης σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών, λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων είναι κοντά σας για να σας γνωρίσουν όλα τα μοντέλα, να σας ενημερώσουν για ότι σας ενδιαφέρει (τιμές, εξοπλισμός, τρόποι πληρωμής) και μέσα από τις ειδικές προσφορές, που μόνο η δύναμη της FIAT Σφακιανάκης μπορεί και προσφέρει, να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ FORD ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

FORD

Η FORD Σφακιανάκης με 2 υπερσύγχρονες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης, σε κεντρικά σημεία της Αττικής σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα και φροντίδα και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία Ford. Επισκεφθείτε μας στο μοναδικό στην Ελλάδα Ford Store στην Λ.Βουλιαγμένης 574 και στην Λ.Κηφισού 146-148 και μπείτε στην μαγεία των μοντέλων Ford !

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ JEEP ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

JEEP

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την FCA Hellas και την ένταξή της στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της μάρκας Jeep. Με δύο σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Λάρισα και προσεχώς και στη Θεσσαλονίκη, η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ υποδέχεται την Jeep, ανάμεσα στο portfolio των μαρκών που εκπροσωπεί στις λιανικές πωλήσεις, ανυπομονώντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πελατολογίου της ιστορικής μάρκας Jeep, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων νέων αυτοκινήτων όσο και σε υπηρεσίες τεχνικής εξυπηρέτησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ MINI ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

MINI

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα μοντέλα της ΜΙΝΙ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ NISSAN ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

NISSAN

Ο όμιλος Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε είναι από τον Φεβρουάριο 2014 Επίσημος διανομέας και Επισκευαστής NISSAN με μια κάθετη μονάδα πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης στην Αττική, επί της οδού Λ.Κηφισίας 350 στο Χαλάνδρι και μία στην Λάρισα στο 5ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων. Η NISSAN Σφακιανάκης σας εγγυάται κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών, λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ OPEL ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

OPEL

Η ΟPEL Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα εγγυάται για την άψογη εξυπηρέτησή σας, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο συντήρησης για το αγαπημένο σας Opel. Γνωρίστε την ανανεωμένη γκάμα των αυτοκινήτων Opel και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε !

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ RENAULT ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

RENAULT

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, το μεγαλύτερο δίκτυο πώλησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα συνεργάζεται από το 2009 ως επίσημος διανομέας και επισκευαστής με την κορυφαία γαλλική μάρκα Renault. Διαθέτει κάθετες μονάδες πωλήσεων & τεχνικής εξυπηρέτησης στην Αθήνα και στον Βόλο. Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα εμφανισιακά πρότυπα της Renault κατασκευάσαμε και θέσαμε στην διάθεσή σας, εγκαταστάσεις με κορυφαίο επίπεδο αισθητικής και λειτουργικότητας, για να φιλοξενήσουμε τα κορυφαία μοντέλα Renault.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ SKODA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

SKODA

Όλα τα νέα μοντέλα της Skoda είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της εταιρείας Σφακιανάκης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις πωλήσεις και τη συντήρηση των εν λόγω μοντέλων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ VOLVO ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

VOLVO

Η VOLVO Σφακιανάκης, μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, δραστηριοποιείται στην εμπορία αυτοκινήτων VOLVO στην ελληνική αγορά από το 2002. Η εταιρία έχει καταφέρει να κατακτήσει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη αγορά, ως επιστέγασμα της εφαρμογής μιας πολιτικής προσανατολισμένης στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τον πελάτη. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και η άρτια οργανωμένη ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού μας δημιουργούν αναλλοίωτη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα 

Στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το δίκτυο ‘’Σφακιανάκης Επιλογές’’ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Ελλάδα, με 17 συνολικά σημεία πώλησης και σημαντικό αριθμό απορρόφησης αυτοκινήτων από τα σημεία πώλησης των καινούριων, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών, που δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα επιλογών με τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών σε πολύ προσιτές τιμές και με σημαντικά προνόμια αγοράς.

O Όμιλος δραστηριοποιείται στον κλάδο μίσθωσης οχημάτων μέσω της Executive Lease, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Enterprise στην Ελλάδα διαθέτοντας έτσι υπηρεσίες βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων.