Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου: από 30 έως 365 ημέρες

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου: από 30 έως 365 ημέρες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου: από 30 έως 365 ημέρες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα τέλη κυκλοφορίας, μεταξύ άλλων, έρχονται να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό μας αυτή την χρονική περίοδο. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν λύσεις στην ασφάλιση του οχήματος μας που επιτρέπουν να ελέγχουμε το budget μας κάθε στιγμή.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Δεκέμβριος είναι πάντα ένας από τους πιο δύσκολους μήνες του έτους αναφορικά με τον προϋπολογισμό. Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών και τους λογαριασμούς και τους φόρους να… περιμένουν στην γωνία, είναι πολύ εύκολο να τινάξει κανείς το budget στον αέρα. Λίγο ο ΕΝΦΙΑ, λίγο τα τέλη κυκλοφορίας, λίγο τα δώρα προς αγαπημένα πρόσωπα και ο προϋπολογισμός μπορεί να πάει περίπατο νωρίς! Κάποια από αυτά τα έξοδα μπορούμε να τα αποφύγουμε. Για κάποια όμως δεν υπάρχει επιλογή και το μυστικό κρύβεται στο έλεγχο και την ευελιξία που έχουμε στην πληρωμή αυτών των εξόδων.

Advertisement
Advertisement

Ασφάλιση στα μέτρα σου και στο δικό σου budget!
Ένα από τα έξοδα για παράδειγμα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε είναι τα τέλη κυκλοφορίας. Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής τους σε 12 άτοκες δόσεις, αλλά και πάλι, δεν μπορούμε να αποφύγουμε όλο το ποσό, αν θέλουμε να έχουμε το αυτοκίνητο μας πάντα διαθέσιμο για χρήση και να γλιτώσουμε παράλληλα την ταλαιπωρία της κατάθεσης των πινακίδων. Αυτό που μπορεί να γίνει ωστόσο και να μας βοηθήσει να ελέγξουμε τον προϋπολογισμό μας και να τον βάλουμε σε μια τάξη, έχοντας παράλληλα και ηρεμία μυαλού, είναι η σωστή επιλογή στην ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Ακριβή ασφάλιση ή ασφάλιση ακριβείας;

Σήμερα οι επιλογές που έχει κανείς για να ασφαλίσει το όχημά του είναι συγκεκριμένες και αρκετά δεσμευτικές όσον αφορά στον τρόπο αποπληρωμής της ασφάλειας και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξουμε για να μην πέσουμε στην “παγίδα”. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει συνήθως να καταβάλλει ολόκληρο το ποσό από την αρχή του συμβολαίου του είτε έχουμε να κάνουμε με εξάμηνο συμβόλαιο, είτε με ετήσιο. Λέμε “συνήθως” γιατί πλέον στα χέρια του καταναλωτή υπάρχουν και άλλα όπλα στην διαρκή μάχη με την συγκράτηση του προϋπολογισμού.

Advertisement

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να πληρώσετε την ασφάλιση του αυτοκίνητου σας μόνο όταν εσείς θέλετε και για το χρονικό διάσημα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό από την άνεση του σπιτιού σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά; Τι θα λέγατε αν αντί για μια ή δύο επιλογές για την ασφάλιση σας είχατε στην πραγματικότητα… 335; Μάλλον θα λέγατε Hellas Direct και αυτό δεν το λέμε τυχαία.

Η γνωστή online & direct ασφαλιστική εταιρία προτείνει την δική της μοναδική λύση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, η οποία μοιάζει να έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού αφού προσαρμόζεται ακριβώς πάνω σε αυτές. Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα ασφάλισης από 30 έως και 365 ημέρες ανάλογα με το ποσό αλλά και τη διάρκεια που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ασφάλιση στο αυτοκίνητό σας όταν την χρειάζεστε πραγματικά αλλά και να βάλετε σε μεγαλύτερη τάξη τον προϋπολογισμό σας. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από τα τέλη κυκλοφορίας!

Advertisement

Πληρώνεις όπως θέλεις και ανταμείβεσαι
Με τις ασφαλιστικές λύσεις της Hellas Direct ο καταναλωτής δεν εγκλωβίζεται σε τρίμηνα, εξάμηνα ή ετήσια συμβόλαια και μπορεί να ανανεώνει την ασφάλισή του κάθε φορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία της αρεσκείας του. Μπορεί παράλληλα να πληρώνει και με τον μήνα αλλά και με όποιον τρόπο τον εξυπηρετεί, ενώ εύκολα και γρήγορα μπορεί να ακυρώσει το συμβόλαιό του οποιαδήποτε στιγμή μέσω internet και να λάβει παράλληλα πίσω το ποσό που απομένει ή να αποκτήσει έκπτωση την επόμενη φορά που θα ασφαλίσει ξανά το αυτοκίνητο του! Η ανανέωση του συμβολαίου είναι επίσης μια διαδικασία που διαρκεί ελάχιστα λεπτά και γίνεται online κερδίζοντας έτσι πέρα από χρήμα και πολύτιμο χρόνο. Και το σημαντικότερο; Είναι η μόνη ασφαλιστική που δεν κοιμάται ποτέ. Έχει μία ομάδα που θα τη βρεις δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο, με αποτέλεσμα να καταφέρνει να αποζημιώνει τους πελάτες της μέχρι και σε 48 ώρες!

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να βάλετε μια τάξη στο budget αλλά και στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Hellas Direct εδώ και να γνωρίσετε ακόμη περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει, οι οποίες κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Advertisement