Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Porsche

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: Porsche

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Porsche

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η απελευθέρωση των μετακινήσεων θα επαναφέρει οδηγικές απολαύσεις και η Porsche Hellas συνεχίζει να παρέχει πλήρη υποστήριξη στους κατόχους των αυτοκινήτων της, σε αυτή τη μεταβατική αλλά σταθερά απαιτητική περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Στέκεται δίπλα τους, με υπευθυνότητα, έχοντας αναδιαμορφώσει όλες τις διαδικασίες της τηρώντας έτσι, όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις των τριών Porsche Centers (Αθήνα, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη).

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στην Porsche Hellas υποβάλλονται σε self-tests δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Οι χώροι έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχει υποχρεωτική ροή κατά την παραλαβή / παράδοση των αυτοκινήτων, τηρούνται οι αποστάσεις ενώ έχουν τοποθετηθεί plexi glass.

Παράλληλα, τα ραντεβού είναι συγκεκριμένα κάθε ημέρα. Τα οχήματα πλένονται και απολυμαίνονται πριν την παράδοση, έχουν καταργηθεί οι χώροι αναμονής και προσφέρεται η υπηρεσία Home to Home Service (με χρέωση).

Advertisement
Advertisement

porsche-after-sales-b1000x600

Επικοινωνήστε με τα Porsche Centers, για τον έγκαιρο προγραμματισμό εργασίας συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, στα παρακάτω τηλέφωνα:

– Porsche Center Athens: 210 28 37 911
– Porsche Center Glyfada: 210 96 44 717
– Porsche Center Thessaloniki: 2310 440 055

Advertisement

Η επιλογή αποκλειστικά του εξουσιοδοτημένου δικτύου αποτελεί μονόδρομο.
Μόνο επίσημα συνεργεία έχουν στο δυναμικό τους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς, για όλη τη γκάμα της Porsche (συμβατικά, υβριδικά αλλά και ηλεκτρικά οχήματα) και διαγνωστικά εργαλεία (testers). Επιπρόσθετα, οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου δικτύου εκπαιδεύονται διαρκώς, ο εξοπλισμός των συνεργείων περνάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα από ελέγχους καλής λειτουργίας ενώ χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά.

porsche-after-sales-a1000x600

Advertisement

Oι υπηρεσίες after sales της Porsche περιλαμβάνουν:
– Ειδικά διαμορφωμένα πακέτα προνομιακών τιμών εργασιών συντήρησης, για αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από 1997 έως και 2018 (αφορούν την τακτική συντήρηση και τα ανταλλακτικά πέδησης)
–  Παρέχεται 2ετής εγγύηση σε ότι αφορά στην εργασία και τα ανταλλακτικά (εκτός αναλώσιμων)
– Δυνατότητα ενεργούς παραλαβής
– Αυτοκίνητα αντικατάστασης
– Δυνατότητα υπηρεσίας Home to Home
– Εγκαταστάσεις φανοποιείου εξοπλισμένες με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
– Συνεργασία με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες
– Τα αυτοκίνητα παραδίδονται στους κατόχους τους πλυμένα και απολυμασμένα.

Υπηρεσία Porsche Assistance
Το πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας Porsche (Porsche Assistance) παρέχει εκτενή κάλυψη στην σπάνια περίπτωση που το όχημα ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης. Το πρόγραμμα Porsche Assistance προσφέρει δυνατότητα μετακίνησης, ασφάλεια, διασυνοριακή εξυπηρέτηση – και σας παρέχει γρήγορη, εξατομικευμένη βοήθεια και υποστήριξη που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Advertisement

Aφορά στα καινούργια ή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί από εξουσιοδοτημένα Porsche Centers, και παρέχεται δωρεάν.

H διάρκεια του προγράμματος για τα καινούργια αυτοκίνητα είναι δύο έτη, ενώ για τα μεταχειρισμένα ένα έτος.