Live Κίνηση
Περισσότερα
SKODA 2022

Skoda Kamiq: Στιλ και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq: Στιλ και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

SKODA 2022

Skoda Kamiq: Στιλ και πρακτικότητα στο μάξιμουμ

SKODA 2022

To νέο Skoda Kamiq αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV συνδυάζοντας μοναδικό στιλ στο αμάξωμα με κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία στο σαλόνι.

Advertisement
Advertisement

Σε μία κατηγορία με εξαιρετικά μεγάλο ανταγωνισμό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για μία εταιρία να ξεχωρίσει και να βρει την δική της “γλώσσα”. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Skoda να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο πραγματικά ξεχωριστό σε εμφάνιση, γεμάτο στιλ και άμεσα αναγνωρίσιμο από το κοινό της κατηγορίας.

Το Kamiq δημιουργεί αίσθηση και αρέσει σε όλους, όντας ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα δυναμικό και σύγχρονο σε εμφάνιση που καταφέρνει να ισορροπεί ιδανικά στα ζητούμενα της κατηγορίας του αλλά και να προσφέρει ανέσεις και χώρους μεγαλύτερων αυτοκινήτων.

Η σχεδίαση του Kamiq είναι ένα ιδανικό μίγμα δυναμικών γραμμών και αίσθησης στιβαρότητας, το οποίο αναδεικνύει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, η οποία είναι υπεύθυνη για την μεγάλη επιτυχία όλων των μοντέλων της στις ευρωπαϊκές αγορές.

Advertisement
Advertisement

Η φαρδιά μάσκα με τους διαιρούμενους προβολείς, συντελούν στην δημιουργία ενός ξεχωριστού αυτοκινήτου με μοναδικά χαρακτηριστικά και μοντέρνα αισθητική.

Για να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον SUV χαρακτήρα του υπάρχει ένα διακοσμητικό στον εμπρός προφυλακτήρα, σε χρώμιο ή μαύρο χρώμα, το οποίο σε συνδυασμό με την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα ελαστικά προσδίδουν έναν off road χαρακτήρα.

Advertisement

Η έξυπνη και άκρως επιτυχημένη σχεδίαση του Kamiq καταφέρνει να δίνει την εντύπωση ενός σκληροτράχηλου αυτοκινήτου για κάθε είδους αποδράσεις και πέρα από την άσφαλτο, ενώ την ίδια στιγμή τονίζει την ευελιξία και την πρακτικότητα ενός συμπαγούς αυτοκινήτου, ιδανικού για την κίνηση μέσα στην πόλη.

Advertisement

Η πλαϊνή όψη είναι και αυτή ιδιαίτερα προσεγμένη, με χαρακτηριστικές γραμμές και γωνίες στο αμάξωμα να τονίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ο χαρακτήρας αυτός ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τα φιμέ τζάμια SunSet, που όχι μόνο το κάνουν ακόμα πιο όμορφο αλλά προστατεύουν τους πίσω επιβάτες, και κυρίως τα παιδιά, από τις ακτίνες του ήλιου.

Στο πίσω μέρος υπάρχει πλέον το λογότυπο της Skoda τοποθετημένο στο κέντρο της πίσω πόρτας, ενώ υπάρχει διακοσμητικό στον πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη σε γκρι ή μαύρο χρώμα, που τονίζει ακόμα περισσότερο τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του αυτοκινήτου και τονίζει την μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Advertisement

Το Kamiq έχει επιλογή τεχνολογίας Full LED για τους εμπρός προβολείς, με λειτουργία στροφής, φώτα ομίχλης και δυναμικά φλάς με κινούμενο γραφικό, που τονίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμικό χαρακτήρα του αλλά και την συνολική ποιοτική αναβάθμιση της Skoda.

Eξίσου εντυπωσιακά είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι οριζόντιας σχεδίασης σε σχήμα C –χαρακτηριστικό όλων των Skoda- με τις ακριβές εκδόσεις να αποτελούνται από Full LED τεχνολογία που περιλαμβάνει και δυναμικά φλας.

Συνδυάζοντας την πολύ μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση με compact διαστάσεις αλλά και χώρους από αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, το Skoda Kamiq είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της κατηγορίας του, έτοιμο να ικανοποιήσει το πιο περιπετειώδες lifestyle αλλά και τις καθημερινές οικογενειακές μετακινήσεις στην πόλη, παρέχοντας άνεση και κορυφαία ποιότητα για τα δεδομένα των compact SUV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Kamiq G-TEC: Πολυτάλαντο και με απίστευτη οικονομία
Δοκιμή: Skoda Kamiq 1.0 G-TEC 90 PS (+video)
Το «σκληροτράχηλο» Skoda Kamiq Scoutline (video)