Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

SEAT Tarraco: Το μοντέλο που φέρνει την αλλαγή

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SEAT Tarraco: Το μοντέλο που φέρνει την αλλαγή

SEAT SUV

SEAT Tarraco: Το μοντέλο που φέρνει την αλλαγή

SEAT SUV

Το ολοκαίνουριο Tarraco δεν αποτελεί απλά την πιο πρόσφατη προσθήκη στην προϊοντική γκάμα της SEAT.

Advertisement
Advertisement

Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μέλος της «οικογένειας» SUV της ισπανικής μάρκας, είναι και το πρώτο της δημιούργημα που φανερώνει τη νέα σχεδιαστική της γραμμή για τα επόμενα χρόνια.

Το όνομα του προέρχεται από την αρχαία ονομασία της Μεσογειακής πόλης Tarragona, ένα ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Το Tarraco είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε μέσω δημόσιας ψηφοφορίας από περισσότερους από 140.000 φίλους της μάρκας  που συμμετείχαν στο τελικό στάδιο της πρωτοβουλίας #SEATseekingName.

Το νέο μοντέλο, που σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο του Martorell (Βαρκελώνη) και κατασκευάζεται στο Wolfsburg (Γερμανία), σηματοδοτεί την τρίτη φάση της επιθετικής προϊοντικής πολιτικής της εταιρείας στην κατηγορία των SUV και αναμένεται να προσελκύσει νέους πελάτες, ενισχύοντας την εικόνα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό, πρακτικότητα και λειτουργικότητα με κομψή σχεδίαση. ΤΑ πολλά πλεονεκτήματα των μεγάλων διαστάσεων του, όντας ένα όχημα που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Το νέο Tarraco έχει σχεδιαστεί για οδηγούς και οικογένειες  που χρειάζονται τη λειτουργικότητα των 5 ή 7 θέσεων, την πρακτικότητα της υψηλής θέσης οδήγησης αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνονται την αισθητική του οχήματος και εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ αυτοπεποίθησης και κομψότητας.

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για τη σχεδιαστική φιλοσοφία του SEAT Tarraco πατώντας εδώ.

Advertisement