Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του SEAT Tarraco

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του SEAT Tarraco

SEAT SUV

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του SEAT Tarraco

SEAT SUV

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μέλος της οικογένειας SUV της SEAT. Όμως σε ότι αφορά στο Tarraco, το αυξημένο μέγεθος δεν συνεπάγεται αισθητικούς συμβιβασμούς.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγαλύτερες διαστάσεις ενέπνευσαν την ομάδα σχεδίασης της ισπανικής μάρκας προκειμένου να βρεθεί ισορροπία μεταξύ αισθητικής ακεραιότητας και αναλογιών. Παρόλο που το Tarraco SUV έχει μήκος 4,735mm και ύψος 1,658mm, δημιουργώντας τεράστιο εσωτερικό χώρο και επιβλητικό εξωτερικό, η συνολική σχεδίαση υποδηλώνει ελαφρότητα και ευκινησία καθώς και ανθεκτικότητα.

Η εμπρόσθια σχεδίαση αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της SEAT, με μία πιο προεξέχουσα μάσκα, προσδίδοντας μεγαλύτερη παρουσία και χαρακτήρα ενώ οι επιβλητικοί προβολείς Full LED, που διατηρούν την τριγωνική σχεδιαστική τους υπογραφή, τοποθετούνται πιο απομακρυσμένοι στο αμάξωμα, δίνοντας πιο εστιασμένη εμφάνιση.

Η τεχνολογία φωτισμού αποτελεί σημαντική πτυχή του Tarraco. Το νέο SUV χρησιμοποιεί τεχνολογία LED 100%, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, ως στάνταρ και για τα δύο επίπεδα εξοπλισμού, Style και Xcellence, δίνοντας στους σχεδιαστές μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και στους πελάτες καθαρότερο και ευκρινέστερο φωτισμό.

Advertisement
Advertisement

«Πιστεύω πως το νέο Tarraco δίνει έντονη εντύπωση όταν το βλέπεις για πρώτη φορά λόγω των εξαιρετικών αναλογιών του και της κομψής αλλά σπορ σχεδίασης του. Προσφέρει αίσθηση περηφάνιας χάρη στο επιβλητικό εμπρός του μέρος που μας δίνει μία ιδέα για το μέλλον της SEAT», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Alejandro Mesonero, Director of Design της SEAT. «Και όπως κάνουμε σε κάθε όχημα που κατασκευάζουμε, βάλαμε και τεράστια αποθέματα αγάπης και πάθους στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Tarraco, ακολουθώντας τη φιλοσοφία μας: Αν φαίνεται σωστό, είναι σωστό».

Στο πίσω μέρος, όπου η λειτουργικότητα είναι επίσης σημαντική, η έμφαση δίνεται στον χώρο φόρτωσης, όπου το χαμηλό ύψος και το μεγάλο πλάτος εκφράζουν την πρακτικότητα ενός SUV. Τα φώτα LED ενισχύουν περισσότερο τη δυναμική του πίσω μέρους του αυτοκινήτου.

Advertisement