Live Κίνηση
Περισσότερα
SEAT SUV

Seat Arona: Σχεδίαση, στιβαρότητα και ενθουσιασμός

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat Arona: Σχεδίαση, στιβαρότητα και ενθουσιασμός

SEAT SUV

Seat Arona: Σχεδίαση, στιβαρότητα και ενθουσιασμός

SEAT SUV

Η ουσία του Seat Arona μπορεί να διακριθεί σε τρείς έννοιες: lifestyle, τεχνολογία και δυναμισμός.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό crossover, διασκεδαστικό και περιπετειώδες στην οδήγηση, δυναμικό, ισχυρό, λειτουργικό, άνετο, ευρύχωρο, με προηγμένη και εύχρηστη τεχνολογία και πολύ ανταγωνιστική τιμή. Σύμφωνα με την ισπανική εταιρεία, «…το Arona είναι η απάντηση για τον οδηγό που αναζητά την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τον ενθουσιασμό και την ξεχωριστή σχεδίαση».

Το Arona φέρει στοιχεία του σχεδιαστικού DNA του Ateca. Είναι ο μικρός αδερφός της οικογένειας SUV της Seat. Το στιβαρό εμπρόσθιο μέρος του Arona ακολουθεί την ίδια δομή με το Ateca αλλά με μια πιο ξεχωριστή και έντονη τρισδιάστατη εμφάνιση. Και ενώ τα τριγωνικά εμπρόσθια φώτα ξεχωρίζουν και κάνουν το Arona εύκολα αναγνωρίσιμο, τα έντονα σχεδιαστικά πίσω φώτα δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική εμφάνιση. Οι αιχμηρές και δυναμικές γραμμές δίνουν πραγματική αίσθηση της έντασης, χαρακτηριστικό του σχεδιαστικού DNA της μάρκας.

Το Arona δημιουργήθηκε στη Βαρκελώνη, όπως και το νέο SEAT Ibiza. Αποτελεί άλλο ένα αποφασιστικό βήμα στη σχεδιαστική εξέλιξη της ισπανικής εταιρείας. Με όμορφες αναλογίες, νεανική, λειτουργική και τολμηρή σχεδίαση. Προσφέροντας ταυτόχρονα την πιο προηγμένη τεχνολογία στον τομέα της συνδεσιμότητας, της άνεσης και της ασφάλειας. Το εσωτερικό διατηρεί το DNA της Μάρκας και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της πραγματικής και αντιληπτής ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό, το οποίο ξεχωρίζει όχι μόνο για την οριζόντια διάταξη που τονίζει και ενισχύει το μέγεθος του αυτοκινήτου δίνοντας μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας αλλά και για την κορυφαία ποιότητά του. Εκτός από αυτές τις λεπτομέρειες, το High Console Concept, δίνει στην κονσόλα μεγαλύτερη προβολή ενισχύοντας την ασφάλεια και την εργονομία, καθώς κάθε στοιχείο είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τον δρόμο.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κάθισμα του οδηγού και όλα τα όργανα είναι προσανατολισμένα προς αυτόν. Τα πάντα είναι προσβάσιμα, επιτρέποντας εύκολη ρύθμιση και αυξημένη ασφάλεια. Τα καθίσματα είναι πιο άνετα και παρέχουν μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας.