Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT

Προσφορές και ασυναγώνιστες παροχές από την Renault

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσφορές και ασυναγώνιστες παροχές από την Renault

RENAULT

Προσφορές και ασυναγώνιστες παροχές από την Renault

RENAULT

Ανακαλύψτε την πλούσια και ανανεωμένη γκάμα Renault με ακαταμάχητες τιμές και ασυναγώνιστα οφέλη. Αν θέλετε κάποιο Renault, η πιο κατάλληλη στιγμή είναι τώρα!

Advertisement
Advertisement

Διάγοντας μία από τις καλύτερες φάσεις στην ιστορία της, η Renault διαθέτει αυτή την στιγμή μία από τις πιο πλήρεις σειρές μοντέλων. Μοντέλα τα οποία συνδυάζουν το γαλλικό στιλ, τις μοντέρνες τεχνολογίες και βέβαια το κορυφαίο υβριδικό σύστημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, θέλοντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες του εγχώριου αγοραστή, προχώρησε από τις αρχές του χρόνου σε μία πολύ σημαντική κίνηση, δημιουργώντας ένα πακέτο από προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν τα μοντέλα της εταιρίας ακόμα πιο ελκυστικά σε ένα πιο ευρύ κοινό.

Πρώτα απ’ όλα, το αγαπημένο Renault Clio το οποίο παραμένει η κορύφωση της κατηγορίας του, με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Στο τιμόνι του ο οδηγός μπορεί να απολαύσει την απαράμιλλη ευελιξία με την ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων του, συμπεριλαμβανομένης της εντυπωσιακής πλήρως υβριδικής κίνησης E-Tech 145 ίππων. 

Για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν το δικό τους Renault Clio, η ιδανική εποχή είναι τώρα, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία το προσφέρει από 19.970€, συνοδεύοντάς το από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Advertisement

Για όσους αναζητούν το τέλειο μείγμα στυλ και αποδοτικότητας, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν προς την πλευρά του μοναδικού Renault Captur.

Advertisement

Ένα κομψό και ποιοτικό b-SUV,  το οποίο πέρα από τους κορυφαίους χώρους και τις πληθωρικές ψηφιακές τεχνολογίες διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα από επιλογών σε κινητήριες μονάδες, από βενζίνη και υγραέριο έως ήπιες υβριδικές, πλήρως υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις,

Ως αυτοκίνητο λοιπόν το Captur έχει να προσφέρει μια λύση για κάθε οδηγό. Και πλέον με το ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το χαμηλό επιτόκιο του 3,9%, η απόκτηση ενός Captur και η απόλαυση της περιπέτειας δεν ήταν ποτέ τόσο εφικτή.

Για το νέο και ουσιαστικά αναβαθμισμένο Renault Arkana, τα λόγια είναι περιττά. Η εταιρία πήρε αυτό το πρωτοποριακό αμάξωμα και το έκανε ακόμα πιο κομψό και εκλεπτυσμένο, δημιουργώντας την απόλυτη επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να επιλέξουν ένα coupe SUV με μοναδικά οδηγικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Advertisement

Υπάρχουν επιλογές αμιγώς υβριδικών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των ήπιων και πλήρως υβριδικών συνόλων που αποδίδουν έως και 160 ίππους με συναρπαστικές επιδόσεις.

Παράλληλα υπάρχει για πρώτη φορά και η πλούσια εξοπλισμένη έκδοση esprit Alpine ενώ η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τις 26.680 ευρώ, τουλάχιστον 4.000 ευρώ χαμηλότερα από πριν.

Το νέο Renault Austral, βρίσκεται την κορυφή της γκάμας των C-SUV της εταιρίας και φέρνει έναν φρέσκο αέρα στην κατηγορία.

Διαθέτοντας σύγχρονα συστήματα infotainment και μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Austral κινείται αποκλειστικά με υβριδικούς κινητήρες που αποδίδουν έως και 200 ίππους.

Με τις προσφορές που κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία και τις μειώσεις τιμών κατά 4.000 ευρώ σε όλη τη γκάμα, η τιμή του Austral είναι άκρως ελκυστική, ξεκινώντας από τα 34.450 ευρώ.

Τέλος, για όσους θέλουν να μπουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, το νέο Renault Megane E-Tech προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα.

Διαθέτοντας 220 ίππους και εντυπωσιακά 450 χιλιόμετρα αυτονομίας, το Megane E-Tech ενσαρκώνει το αποκορύφωμα των τεχνολογικών εξελίξεων της Renault .

Ξεκινώντας από μόλις 39.950€, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» το Megane E-Tech υπόσχεται ένα πιο πράσινο, πιο βιώσιμο μέλλον χωρίς συμβιβασμούς στην ισχύ ή το στυλ.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Renault δεν έχει μόνο την πιο πλήρη και πληθωρική γκάμα για το ευρύ κοινό. Αλλά παράλληλα, με τις νέες προσφορές, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την αγορά των αυτοκινήτων της.

Όσοι λοιπόν θέλουν ένα από τα μοντέλα της εταιρίας στην πιο συμφέρουσα τιμή που έγινε ποτέ, καλό θα ήταν να σπεύσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς πρόκειται για την ιδανική στιγμή να αποκτήσουν ένα ποιοτικό και κορυφαίας τεχνολογίας μοντέλο με την υπογραφή και το απαράμιλλο στιλ της Renault .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα και τις προσφορές, μπορείτε να απευθυνθείτε στις εκθέσεις της Renault σε όλη την Ελλάδα ή κάνετε κλικ εδώ για μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Renault Symbioz και τι αντιπροσωπεύει
Η Renault ετοιμάζει τον μεγάλο αντίπαλο του Toyota C-HR
Νέο Renault Arkana: Πιο «Nouvelle Vague» από ποτέ (+τιμές)