Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Renault Multi-Sense: Προσαρμόστε το Renault σας στις διαθέσεις σας

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Multi-Sense: Προσαρμόστε το Renault σας στις διαθέσεις σας

Renault

Renault Multi-Sense: Προσαρμόστε το Renault σας στις διαθέσεις σας

Renault

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας ανάλογα με τις διαθέσεις σας; Με sport, άνεσης ή οικονομικά χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά του; Με τα μοντέλα της Renault μπορείτε.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα «Multi-Sense», που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Renault Clio, είναι διαθέσιμο σε όλη την γκάμα των μοντέλων της Γαλλικής εταιρίας.

Η τεχνολογία Renault «Multi-Sense» επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόσει το όχημα σύμφωνα με τη διάθεσή του, αφού του δίνεται η δυνατότητα να αλλάζει τη χαρτογράφηση του κινητήρα, τη ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης, του εσωτερικού φωτισμού και της ψηφιακής οθόνης, των οργάνων ελέγχου.

Το σύστημα «Multi-Sense» διαθέτει 3 προγράμματα:

  • Eco, για μείωση της κατανάλωσης και περιορισμό των εκπομπών του CO2.
  • Sport, για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση, ευελιξία και αμεσότητα στις αντιδράσεις.
  • My Sense (εργοστασιακή ρύθμιση), για εξατομίκευση των επιλογών.
Advertisement
Advertisement

Για εξατομίκευση του εσωτερικού περιβάλλοντος, προτείνονται 8 επιλογές απόχρωσης του εσωτερικού φωτισμού (Λευκό, Μπλε, Μπλε ηλεκτρίκ, Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Πράσινο, και Μωβ).

Οι ρυθμίσεις του «Multi-Sense» γίνονται πολύ εύκολα μέσω της οθόνης του νέου συστήματος πολυμέσων Renault Easy Link ή μέσω των πλήκτρων κάτω από την κεντρική οθόνη. Αρκεί ένα πάτημα για «ανοίξει» το ψηφιακό παράθυρο του «Multi-Sense» και να τροποποιηθούν οι παράμετροι, που αλλάζουν τις προτιμήσεις του οδηγού.

Advertisement

Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 και των 10 ιντσών του νέου Renault Clio προσφέρουν ένα widget προσαρμόσιμο από τον οδηγό. Για παράδειγμα την ένδειξη της κατανάλωσης, στο πρόγραμμα Regular ή τις ενδείξεις παροχής ισχύος και ροπής, στη λειτουργία Sport.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: Renault Captur 1.3 TCe Initiale Paris

Δοκιμή: Renault Megane 1,3 TCe 140 Dynamic

Test: Νέο Renault Clio 1.0 TCe