Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Renault: Χρωματίστε την ζωή σας (+video)

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Renault: Χρωματίστε την ζωή σας (+video)

Renault

Renault: Χρωματίστε την ζωή σας (+video)

Renault

Λευκό ασημένιο ή μαύρο. Αυτά είναι τα κλασικά, αλλά και τόσο συνηθισμένα, χρώματα αυτοκινήτων. Η Renault αλλάζει την συνήθεια και σας προτρέπει να επιλέξετε χρώμα. Αυτό που αγαπάτε.

Advertisement
Advertisement

Αποκτήστε το αγαπημένο σας μοντέλο Renault, με πολλά προνόμια αγοράς και τώρα με το αγαπημένο σας χρώμα, δωρεάν.

Διαλέξτε τώρα το μοντέλο Renault που σας ταιριάζει με δωρεάν, το χρώμα της επιλογής σας. Όμως δεν είναι μόνο ο χρώμα, που σας προσφέρει η Renault. Οι εκπλήξεις του Color your Day δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείτε, επιπλέον, να επωφεληθείτε και από πολλά άλλα προνόμια αγοράς, όπως:

  • Έκπτωση επί της τιμής
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5ετή εγγύηση
  • Δωρεάν 3ετή Οδική Βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση

Επισκεφθείτε ένα μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή «μπείτε» στο www.renault.gr  και επιλέξτε το μοντέλο, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας μέσα από την σύγχρονη και ολοκληρωμένη γκάμα της Renault.

Advertisement
Advertisement

Το Twingo, το πιο ευέλικτο 5πορτο, θα γίνει ο σύντροφος σας για τις βόλτες σας στην πόλη, με τον fun χαρακτήρα του και τις ανέσεις που θυμίζουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Το best seller Clio, δίνει ασφάλεια, με 5 αστέρια Euro NCAP. Πρωταγωνιστεί με την premium ποιότητα, την άνεση, την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Το νέο Captur, αποτελεί το απόλυτο, σύγχρονο compact crossover, με δυναμική εμφάνιση, τεχνολογία και πρακτικότητα στην κορυφή της κατηγορίας.

Το περιπετειώδες SUV Kadjar σου εξασφαλίζει μετακινήσεις με άνεση, στυλ και πολυτέλεια, εντός και εκτός δρόμου. Το διαχρονικό και τεχνολογικά εξελιγμένο Megane για σπορτίφ, οδηγική εμπειρία. Τέλος, το απόλυτο πολυμορφικό Scenic, σας ανοίγει την πόρτα σε έναν σύγχρονο κόσμο πολυτέλειας, αισθητικής και χρηστικότητας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Renault: Κινητήρες και αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας F1

Renault Clio και Captur με κινητήρα υγραερίου

Renault Multi-Sense: Προσαρμόστε το Renault σας στις διαθέσεις σας

Advertisement