Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

H ξεχωριστή εμφάνιση του Captur E-TECH Plug-in

Ελλάδα 14:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H ξεχωριστή εμφάνιση του Captur E-TECH Plug-in

Renault

H ξεχωριστή εμφάνιση του Captur E-TECH Plug-in

Renault

Το νέο Renault Captur E-TECH Plug-in ξεχωρίζει χάρη στις ιδιαίτερες στιλιστικές του λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη γκάμα των υβριδικών μοντέλων της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ας δούμε κάποιες από αυτές. Για παράδειγμα, χαρακτηριστικά σήματα ‘E-TECH Plug-in Hybrid’ είναι τοποθετημένα στα εμπρός φτερά και την πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Το ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο πίσω αριστερά, η υποδοχή για τη φόρτιση στα δεξιά με ειδική φωτεινή σήμανση σε διαφορετικές αποχρώσεις που δείχνουν την κατάσταση φόρτισης: μπλε (φορτίζει), πράσινο (φορτισμένο), πορτοκαλί (σε αναμονή), κόκκινο (δεν φορτίζει).

Renault-captur-E-TECH-b1000x600

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, ο χώρος των καθισμάτων παραμένει αμετάβλητος με το πίσω κάθισμα να είναι και εδώ συρόμενο κατά μήκος, σε διαδρομή έως και 16 εκ. Επίσης υπάρχει ειδικός χώρος κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ για ασφαλή φύλαξη των καλωδίων φόρτισης, ώστε να μην επηρεάζεται ο όγκος του χώρου των αποσκευών.

Η υπογραφή E-TECH ξεχωρίζει και στο ‘Smart Cockpit’ ενώ το σήμα ‘E-TECH Plug-in Hybrid’ κοσμεί και το λεβιέ ταχυτήτων. Το πλήκτρο Stop-and-Start έχει αντικατασταθεί από ένα πλήκτρο με την ένδειξη ‘EV’ που ενεργοποιεί απευθείας το πρόγραμμα ‘PURE’ κατά την οδήγηση. Ο ηλεκτροκίνητος μοχλός ταχυτήτων ‘e-shifter’ (χωρίς μηχανικές ντίζες) διαθέτει την επιλογή ‘Brake’ ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως τη λειτουργία ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα.

Renault-captur-E-TECH-c1000x600

Advertisement

Το νέο Captur E-TECH Plug-In διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες: μία 10.2” για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία 9.3” για το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK.  Οι δύο αυτές οθόνες διευκολύνουν τον οδηγό στην κατανόηση και παρακολούθηση του τρόπου κίνησης του αυτοκινήτου κάθε στιγμή. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη TFT προσφέρει τη δυνατότητα εμφάνισης της διάρκειας της μπαταρίας, του υπολειπόμενου χρόνου μέχρι τη φόρτιση, την εναλλαγή της ροής ενέργειας, την ανάκτηση ενεργείας και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του ηλεκτροκινητήρα.

Με την ίδια φιλοσοφία, μέσω διαφορετικών χρωμάτων είναι εύκολο για τον οδηγό να γνωρίζει με ποιο σύστημα οδηγείται κάθε στιγμή το αυτοκίνητο: πράσινο όταν κινείται από τον ηλεκτροκινητήρα, μπλε όταν το σύστημα βρίσκεται σε πρόγραμμα ανάκτησης ενέργειας. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην κατανάλωση ενεργείας, είναι επίσης διαθέσιμες και μέσω της οθόνης των πολυμέσων.

Advertisement

Renault-captur-E-TECH-f1000x600